Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Elberus: a czyli ludzie stojący na granicy mają oczywiście świadomość tego że istnieje malutka wioseczka police w Polsce? xDDD no dobry argumencik taki dla debili
  • Odpowiedz
@Elberus: Wiesz... gdyby tam byli ludzie z koszulkami "Wałcz", "Nisko", "Szczecinek", "Oleśnica", "Bolesławiec", "Tarnobrzeg", "Nowa Sól", "Jasło", "Żary" to wytłumaczenie że to tylko miasto "Police" miałoby sens. Jeżeli jednak z jakichś powodów "Police" na koszulkach pojawiają się częściej niż inne miasta podobnych rozmiarów, to twierdzenie że to tylko miasto to obraza dla inteligencji. Tylko nie mam pewności czy wysuwający takie twierdzenie obraża inteligencję własną, czy stara się obrazić inteligencję odbiorcy.
  • Odpowiedz
@Elberus: Nadal nie wiem czy obrażasz własną inteligencję czy starasz się obrazić moją :)

Zadam więc pytanie: Czy w Twojej ocenie kamizelki z napisem "Police" są zakładane przez tych ludzi podobnie często jak kamizelki z wypisanymi innymi nazwami miejscowości podobnej wielkości i w podobnej odległości od granicy?

Jeżeli na powyższe odpowiesz "NIE", a mimo to twierdzisz że to tylko nazwa miejscowości to prawdopodobnie masz deficyty intelektualne.
Jeżeli na powyższe odpowiesz
  • Odpowiedz
@Elberus: Oho... czujesz że przegrywasz dyskusję na jednym polu więc starasz się otworzyć kolejny front. Nie ze mną te numery manipulatorze. ;)

Zadam pytanie jeszcze raz: Czy w Twojej ocenie kamizelki z napisem "Police" są zakładane przez tych ludzi podobnie często jak kamizelki z wypisanymi innymi nazwami miejscowości podobnej wielkości i w podobnej odległości od granicy?
  • Odpowiedz
@Elberus: Znowu uciekasz od odpowiedzi. chyba sam się obawiasz tego jak będziesz na siebie patrzył jak udzielisz szczerej. Pomogę Ci zadając pytanie jeszcze raz:

Czy w Twojej ocenie kamizelki z napisem "Police" są zakładane przez tych ludzi podobnie często jak kamizelki z wypisanymi innymi nazwami miejscowości podobnej wielkości i w podobnej odległości od granicy?
  • Odpowiedz