Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +502

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

@JanuszGruz: Nie prawda, zaczęło się od Izraelitów w Egipcie
"Gej/lesbijka nie mają dzieci, są niepotrzebni dla społeczeństwa. Można ich zabić i to nic nie zmieni. Nic nie sugeruję. Wskazuje tylko."
Nowa Tęcza będzie w pełni metalowa.
@ryohei: to raczej jakbyś mieszkał w bloku z patusem który po imprezach i grubym chlaniu wypróżnia się do doniczek przed twoimi drzwiami, a randomowe
Zamiast tego można było zrobić coś innego, ale po co myśleć.
@fraciu: chcesz mi powiedzieć, że mieszkańcy Warszawy nie mogą decydować o tym co ma stać w Warszawie i na co idą pieniądze z ich podatków w ramach budżetu obywatelskiego?
Komentarz usunięty przez moderatora
@fraciu: tak bardzo masz w dupie, że musiałeś napisać kolejnego posta.
Jeszcze raz, serio nie szło wymyślić coś czegoś innego? Bo zakład że-+ 30% nie głosowało na Rafała nie chce tej flagi.
@fraciu: ale o co ci chodzi? Projekty przesyłali mieszkańcy i każdy zainteresowany mógł zagłosować według własnego uznania. Nic nie było narzucone z góry.
Przeszkadza ci demokracja, czy słaba frekwencja wśród przeciwników tęczy? Czy może sami warszawiacy?
@andbatros: No tak, wszystko, co nie jest zgodne ze światopoglądem konfederaty to polaryzacja.
Taka to partia wolnościowa.
@fraciu: tęcza dzieli polaków?
W sensie, że wszyscy mają mieć takie same poglądy jak konfedepisowcy, bo inaczej dzielą społeczeństwo?
Oczywiście dzieleniem społeczeństwa nie jest nawoływanie do podpalenia przez konfederatów - to naturalna reakcja z którą należny się liczyć?
@donaldJretard: Nie wyskakuj z argumentem wolności, bo to żaden argument.
Dla każdego wolność się kończy gdzie indziej. Każdy ma gdzie indziej postawione granice smaku.
Wyobraź sobie, że ktoś stawia flagę młodzieży wszechpolskiej w
Zanim się wypowiesz na dany temat, przejrzyj o nim informacje, zapoznaj się z nimi.