Wpis z mikrobloga

@ryohei poprzednia Tęcza to była instalacja pokryta kwiatami, ogólnie to tylko raz całkowicie spłonęła (w czasie Marszu Niepodległości 2013), pozostałe podpalenia to były tylko częściowe uszkodzenia, które były szybko naprawiane.

Nowa Tęcza będzie w pełni metalowa.
  • Odpowiedz
ja nie rozumiem jak można dalej brnąć w stawianie jakichś tęcz w mieście skoro kilka poprzednich razy za każdym razem kończyło się tak samo. To tak jakbyś nawrzucał staremu, stary by ci pasem n-----ł, a ty byś to co tydzień powtarzał, bo w sumie fajne doświadczenie

@ryohei: to raczej jakbyś mieszkał w bloku z patusem który po imprezach i grubym chlaniu wypróżnia się do doniczek przed twoimi drzwiami, a randomowe
  • Odpowiedz
  • 2
@Erus warszawa to nie prywatną działka. Za tęcza głosowało 6.8 tysiąca osób, no cała Warszawa. A teraz czemu uważam to za głupi pomysł, bo znów będzie dzielił społeczeństwo, nic poza tym.

Zamiast tego można było zrobić coś innego, ale po co myśleć.
  • Odpowiedz
@Erus warszawa to nie prywatną działka.

@fraciu: chcesz mi powiedzieć, że mieszkańcy Warszawy nie mogą decydować o tym co ma stać w Warszawie i na co idą pieniądze z ich podatków w ramach budżetu obywatelskiego?

Za tęcza głosowało 6.8 tysiąca osób, no
  • Odpowiedz
  • 0
@Erus ale widzisz ja podchodzę do tego normalnie chodź w dupie mam Warszawę. Wiem jedynie ile afer było z tą tęcza, i po co jest to robione? Żeby tym drugim pokazać że wolno? Nie szło wymyślić czegoś co łączy tylko brnąć w tytanową tęczę?
  • Odpowiedz
@Erus ale widzisz ja podchodzę do tego normalnie chodź w dupie mam Warszawę. Wiem jedynie ile afer było z tą tęcza, i po co jest to robione?

@fraciu: tak bardzo masz w dupie, że musiałeś napisać kolejnego posta.

Wiem jedynie ile afer było z
  • Odpowiedz
  • 0
@Erus no bo o to chodzi w tym portalu z śmiesznymi obrazkami? Xd ale zagłosowało na to 6.5 tys osób xD

Jeszcze raz, serio nie szło wymyślić coś czegoś innego? Bo zakład że-+ 30% nie głosowało na Rafała nie chce tej flagi.
  • Odpowiedz
Jeszcze raz, serio nie szło wymyślić coś czegoś innego? Bo zakład że-+ 30% nie głosowało na Rafała nie chce tej flagi.

@fraciu: ale o co ci chodzi? Projekty przesyłali mieszkańcy i każdy zainteresowany mógł zagłosować według własnego uznania. Nic nie było narzucone z góry.
Przeszkadza ci demokracja, czy słaba frekwencja wśród przeciwników tęczy? Czy może sami warszawiacy?
  • Odpowiedz
  • 0
@Erus przeszkadza mi to że głupia tęcza dzieli Polaków a rządzący dalej w to idą. Spalili taka zrobimy tytanową a PiS siedzi i się śmieje. To i tylko to mnie boli.
  • Odpowiedz
@Erus przeszkadza mi to że głupia tęcza dzieli Polaków a rządzący dalej w to idą. Spalili taka zrobimy tytanową a PiS siedzi i się śmieje

@fraciu: tęcza dzieli polaków?
W sensie, że wszyscy mają mieć takie same poglądy jak konfedepisowcy, bo inaczej dzielą społeczeństwo?
Oczywiście dzieleniem społeczeństwa nie jest nawoływanie do podpalenia przez konfederatów - to naturalna reakcja z którą należny się liczyć?
  • Odpowiedz
  • 0
@Erus ależ oczywiście masz rację i ci drudzy są chyba gorsi xd jednak dalej uważam że było lepsze rozwiązanie. Np. jakaś syrenka z wielką tarcza i uczniowie mogli by zaprojektować wstawki na tarcze. Pewnie jakaś tęczowa by się znalazła. A tak mamy pożywkę dla PiS
  • Odpowiedz
@fraciu prawie 1400 projektów było dostępnych w głosowaniu tegorecznej edycji, Tęcza zajęła 13. miejsce pod względem liczby uzyskanych głosów.
  • Odpowiedz
Taka to partia wolnościowa.

@donaldJretard: Nie wyskakuj z argumentem wolności, bo to żaden argument.
Dla każdego wolność się kończy gdzie indziej. Każdy ma gdzie indziej postawione granice smaku.

Wyobraź sobie, że ktoś stawia flagę młodzieży wszechpolskiej w
  • Odpowiedz
@wypok_wypok: tęcza nie promuje dewiacji, tylko LGBT, a nic z LGBT nie należy do dewiacji.
Zanim się wypowiesz na dany temat, przejrzyj o nim informacje, zapoznaj się z nimi.
  • Odpowiedz