Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +61
Zdrowie Polskich pięknych klubów wasze i moje bo mam urodziny. #mecz
źródło: temp_file2401767779157533066
Pobierz
sebek_r +426
źródło: januszkowalski
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2401767779157533066
Pobierz
źródło: januszkowalski
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: bubble-boy-0
Pobierz@dr-proktor: serio? :< to mi się też niedługo zapełni jak utrzymam takie tempo :/
bedzie trzeba kasować od końca ludzi, bo pewnie 90% z nich i tak od lat się nie udziela.
I tak dobrze, że konta usunięte się usuwają, bo dawniej chyba miejsce zajmowały XD
Z telefonu korzystam więc nie podglądalem jak wygląda zwrotka z serwera
źródło: 1000019750
Pobierzprzez przeglądarkę na komorce masz stronnicowanie. przewal się gdzies na koniec i rób amnezję.
Była taka funkcjonalność automatycznego usuwania ale wyleciała w wykopie 2.0 xD
Komentarz usunięty przez autora
Z chęcią podyskutuję z ludźmi o innych poglądach na żywo ale na wypoku też o ile ktoś jest rozsądny a nie szczekaczem. Niestety tych ostatnich jest wg moich precyzyjnych badań dokładnie 98.76%
@ppiasq przecież większość co daje kogoś na czarnolisto ma problem sam ze sobą. Wystraczy, ze ktos ma inny poglad na daną sprawę i już jesteś na czarno. To nie ucieczka od debili, to ciagątki do cenzury, tacy cisi komuniści. Sam mam znajomych co oglądają fame i jakoś można z nimi normalnie pogadać, jeden czy dwóch swoją wiedzą, zabrałby większość
Swój czas wolę przeznaczac na rzeczy które mnie interesują. Utrzymywanie kontaktu z ludźmi pasjonującymi się patowalkami czy patusami na YT czy uprawiającymi politykę na wykopie nie mieści się w zakresie moich zainteresowań.
Nadal apeluje do @wykop o zwiększenie limitu na czarnolisto profili.
Cieszę się natomiast, że ty lubisz kontakty z ludźmi z przeróżnymi zainteresowaniami. Pozdro!