Wpis z mikrobloga

ledwo 1000

@dr-proktor: serio? :< to mi się też niedługo zapełni jak utrzymam takie tempo :/

bedzie trzeba kasować od końca ludzi, bo pewnie 90% z nich i tak od lat się nie udziela.
  • Odpowiedz
  • 9
@Catmmando: nie widzę żadnego powodu żeby zmuszać się do oglądania treści które absolutnie mnie nie interesują. Blokuje jak tylko ktoś zrobi przytyk do polityki (bo mnie to nie interesuje tutaj) albo wspomni coś o patowalkach czy o czymkolwiek co mnie nie interesuje.
  • Odpowiedz
  • 0
@hpiotrekh: pamiętasz kto był najdawniej czarnolistowany? Ja czasami usuwam zbanowane konta żeby zwolnić trochę. Ten zwiększony limit do 1000 to był jedyny plus wypoku 2.0 dla mnie... Teraz już nie ma plusów xD
  • Odpowiedz
@dr-proktor: przegiołeś co xD ja w sumie mam ledwo 500 profili na czarno. staram się nie wrzucać typowych jednostrzałowców, bo później zwalnianie miejsca będzie męczące.

przez przeglądarkę na komorce masz stronnicowanie. przewal się gdzies na koniec i rób amnezję.
  • Odpowiedz
  • 3
@ggs-hg: @Catmmando mi bycie w bańce zupełnie nie przeszkadza - jestem tego świadomy.

Z chęcią podyskutuję z ludźmi o innych poglądach na żywo ale na wypoku też o ile ktoś jest rozsądny a nie szczekaczem. Niestety tych ostatnich jest wg moich precyzyjnych badań dokładnie 98.76%
  • Odpowiedz
@ppiasq

@Catmmando: W bańce wolności od debili chyba xd

@ppiasq przecież większość co daje kogoś na czarnolisto ma problem sam ze sobą. Wystraczy, ze ktos ma inny poglad na daną sprawę i już jesteś na czarno. To nie ucieczka od debili, to ciagątki do cenzury, tacy cisi komuniści. Sam mam znajomych co oglądają fame i jakoś można z nimi normalnie pogadać, jeden czy dwóch swoją wiedzą, zabrałby większość
  • Odpowiedz
  • 3
@uriel_ck: dziękuję za podzielenie się twoim punktem widzenia.

Swój czas wolę przeznaczac na rzeczy które mnie interesują. Utrzymywanie kontaktu z ludźmi pasjonującymi się patowalkami czy patusami na YT czy uprawiającymi politykę na wykopie nie mieści się w zakresie moich zainteresowań.

Nadal apeluje do @wykop o zwiększenie limitu na czarnolisto profili.

Cieszę się natomiast, że ty lubisz kontakty z ludźmi z przeróżnymi zainteresowaniami. Pozdro!
  • Odpowiedz