Wpis z mikrobloga

Dobra ludziki, Mirki, Mirabelki, i wy, tych 4 co mnie obserwujecie. Pora stąd zawijać, moderacja podejmuje takie a nie inne decyzje, nie ma tu demokracji więc idę sobie. Parę lat tu spędziłem, naprawdę fajnie było się uczyć i dzielić, ale gdy się człowiek wypowiada na jakiś temat to zostaje po tym tylko ślad pt. "Komentarz usunięty przez moderatora".
Dziękuję za te wspólne lata.
Do widzenia, dobranoc. Pewnie użyję tego nicku gdzie indziej. Kto wie, może też na OVH (tak) postawię swój serwer.
#moderacjacontent #dobranoc

J.....k - Dobra ludziki, Mirki, Mirabelki, i wy, tych 4 co mnie obserwujecie. Pora st...

źródło: image

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dos_badass: komentarze w tym wątku oceniające wątpliwą moralność użytkownika
https://wykop.pl/wpis/82202425/minal-6-z-66-dzien-wakacji-w-ciagu-ostatniej-doby-
@Salido +572
Minął 6. (z 66) dzień wakacji.

W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.

29 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
29 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
  • Odpowiedz
@dos_badass: oczywiście odwetowe zgłoszenie jego komentarzy o treści parafrazując "dobrze że ci motocykliści zginęli, bo będzie ciszej" odrzucone w sekundę. na tym etapie to już szkoda czasu żeby tu siedzieć a tym bardziej się udzielać. niech to zdycha. -1 tu, +1 gdzie indziej...
  • Odpowiedz