Wpis z mikrobloga

@Paulinqa916:
Makrela Na Osiedlu Generałów Ulica Hallera,
Pierwsza Tego Imienia,
Pani Łososia i Królowa Sardynek,
Pogromczyni Ości i Protektorka Pomarańczowej Poduszki,
Ta, Która Wie, Gdzie Schowany Jest Tuńczyk,
Mistrzyni Popołudniowych Drzemek.
  • Odpowiedz
@straszny_cham: do używania telefonu komórkowego nie potrzeba mieć żadnych kwalifikacji. Czytać też do końca nie trzeba, bo ja jak miałem 6 lat i nie umiałem czytać a potrafiłem grać w różne gry bez umiejętności czytania- byle coś naklikac.

Najlepiej możesz się pobawić w domniemane wykształcenie pod postami o polityce, same orły z każdej dziedziny ze stylem pisania osoby z dodatkowymi chromosomami. Bo to że to analfabeci to zaznaczać nie muszę.
  • Odpowiedz
@straszny_cham: bo ludzie piszą tak jak mówią. Przeczytaj sobie to na głos i to jest transkrypt tego co ktoś powiedziałby na głos do kogoś obok. Szkoły się dawno skończyło, nikt nie pisze listow, czyta książek, artykuły na pudełku pisze chat GPT. Nikt nie używa przecinka w mowie to nie będzie zapisywany i tyle.
  • Odpowiedz
@Paulinqa916: Jeśli jest wykastrowany i był domowym kotem to nadal jest gdzieś w pobliżu. Poczekaj na noc i wyjdź go poszukać wokół bloku. Ja swojego znalazłem po 3 dniach,przechodził pod moim balkonem.
  • Odpowiedz
@straszny_cham: Proszę Cię… Pracuję w dużej firmie i czasami współpracuję z ludźmi z niższych stanowisk. Pomijam już brak podstawowej wiedzy ekonomicznej typu „jak inflacja spadnie, to ceny wrócą do tego, co było”, ale ostatnio gość miał problem z dzieleniem. I to są ci bardziej „ogarnięci”… :( Kiedyś mnie to dziwiło, teraz już się człowiek przyzwyczaił
  • Odpowiedz