Aktywne Wpisy

Gran +411
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
CoDwa +172
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz

Teraz dzwonil do mnie rzeczoznawca, ktory zostal wyslany przez uniqua. Chce robic zdjecia mojego rozbitego samochodu i zdjecia miejsca zdarzenia.
To normalne?
#motoryzacja #ubezpieczenia #samochody
Skoro to to twoja wina to nic gorszego ci się nie przytrafi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma ku temu przeslanek, badania aktualne, ubezpieczenie aktualne, kierowca trzezwy.
Tym samym czy udostepniajac swoj pojazd do zdjec nie pogrąże się w jakiś sposób.
On by Tobie od ręki powiedział, że likwidatorowi coś się nie zgadza ze zgłoszonymi przez poszkodowanego uszkodzeniami, i chce zobaczyć czy wszystkie zgłoszone rzeczy mają odzwierciedlenie na Twoim aucie, np czy wysokość uszkodzeń się zgadza.
Zdarza się że poszkodowani próbują na lewo pod szkodę doliczyć jakieś stare uszkodzenia które były wcześniej, albo wręcz sami rozwalają bardziej swoje auto po stłuczce.