Aktywne Wpisy

MonazoPL +143
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +338

Chciałbym podzielić się z Wami przykładem, jak nasze społeczeństwo bywa regularnie oszukiwane – przez media i duże korporacje, które osiągają coraz wyższy poziom bezczelności.
Przykład? #aliorbank
Bank kusi promocją: do 600 zł bonusu, jeśli:
✅ założysz konto,
✅ wykonasz 5 transakcji kartą lub #blikiem,
✅ zasilisz #konto jednorazowo kwotą min. 1000 zł,
✅ zalogujesz się do aplikacji mobilnej.
Warunki? Proste. Premia – 50 zł przez 12 miesięcy, jeśli w danym miesiącu spełnisz wszystkie powyższe punkty.
Zainteresowało mnie to. Konto założyłem 10 kwietnia. Zasiliłem 2 000 zł. Transakcje?
📌 Kwiecień – 16 transakcji
📌 Maj – 22 transakcje
📌 Czerwiec – 17 transakcji
Aplikacja używana, zasilenie konta regularne.
Na początku czerwca otrzymałem SMS: warunki spełnione, premia zostanie wypłacona.
📅 25.06 – wysłałem maila z zapytaniem.
📩 Odpowiedź (dość szybko): „tak, premia będzie wypłacona do końca kolejnego miesiąca, najpóźniej 01.07”.
🕐 Dziś jest 03.07. – bonusu nie ma.
🕵️♂️ Kolejny mail – cisza.
Wcześniej szybki, miły kontakt – teraz: brak odpowiedzi.
Ostrzegam:
Zawsze czytajcie dokładnie regulaminy promocji. I nawet jeśli spełnicie wszystko idealnie – nie ma żadnej gwarancji, że otrzymacie to, co Wam obiecano.
Czekam na odpowiedź z Alior Bank, ale przygotowuję się też do zgłoszenia sprawy do #uokik.
Jeśli ktoś miał podobne doświadczenia – chętnie poczytam.
Dbajmy o siebie nawzajem i nie dajmy się nabierać. 💬
#polska #promocje #banki #pieniadze #aliorbank #alior #wykop
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz- Kwiecień,
- Maj,
- Czerwiec…
W przyszłym tygodniu będzie równie 3 miesiące, a ja nie otrzymałem ani razu bonusu. Teraz rozumiesz? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: obraz_2025-07-03_163310837
PobierzNa przyszłość, rzuć okiem na nasz portal (tutaj promocje z Aliora: https://monazo.pl/promocje-bankowe/alior-bank/) – analizujemy promocje bankowe i przekładamy je
Ale kiedy sytuacja działa w drugą stronę – klient spełnił wszystkie warunki promocji, bank sam wyznaczył termin przelewu (np. poniedziałek), a pieniędzy nie ma… Nagle cisza. Zero powiadomień, zero przeprosin, zero informacji. Przypadek?
Nie
@lolomi: Bo to jest kluczowy element w systemach banku, którzy dotyczy podstawowej działalności i wielu klientów, więc jest dopracowany. A taka promocja dotyczy jakiejś małej grupy, pewnie dział IT to napisał na kolanie i niezbyt przetestował, bo ma to bardzo niski priorytet w