Wpis z mikrobloga

Przesiadłem się z komputera mającego 16 GB RAM DDR3 1333 MHz z brakiem możliwości dalszego upgradu (oryginalnie było 4 GB) do komputera mającego 16 GB RAM ale już DDR4 z ekstra szybkim taktowaniem 3200 MHz, oraz z przyszłościową możliwością modernizacji do większej ilości RAM, w tym także przejścia na wkraczającą wielkimi krokami technologię DDR5. Dopuszcza nawet 96 GB. Tyle to nie, ale nie wykluczam kiedyś 24 GB (lub ewentualnie nawet 32 GB). Z tej okazji filmik.

#komputery #komputer #laptopy #laptop #pcmasterrace #hardware #elektronika #technologia #youtube #ciekawostki
AdamF_OG - Przesiadłem się z komputera mającego 16 GB RAM DDR3 1333 MHz z brakiem moż...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Pawci0o: No i pewnie za jakiś czas (pewnie za rok, bo budżet technologiczny mam wyjechany do zera po zakupie tego laptopa za 3700) tak będzie, że modernizacja do 32 GB, albo raczej już od razu z zapasem do 64 GB. Właśnie kupiłem jeden program co będzie mi pomagał w pracy, i widzę, że w najnowszej wersji minimalne wymagania to co prawda 8 GB RAM, ale zalecane to już 32 GB
  • Odpowiedz