@mirko_anonim: oczywisty bait ze zmyśloną historią, ale zgadzam się, że ludziom na punkcie zwierząt odwala. Sam bardzo je lubię, ale niektórzy przesadzają.
@mirko_anonim: A jak na wykopie bezdzietni faceci nawet codziennie wrzucają zdjęcia swoich kotów to już ok? xd Nie będę tu rzucać nickami, ale kilku też ma kocią szajbę.
@mirko_anonim: @thorgoth Też o tym pomyślałem. Dobre są dla zwierząt i fajnie. Dla mnie to jest szukanie na siłę dziury w całym. Chcą niańczyć kota czy psa to ok, dopóki nikogo przez to nie krzywdzą, a raczej nie;)
@mirko_anonim: Moja kotka od momentu jak ją przyniosłem jako oseska do domu była Fela/Felka i nikt z tego powodu nie robił żadnej awantury. Nazywamy sobie zwierzęta jak nam się podoba.
strasznie mocno przeżywasz cudze życie. Myślałeś może o tym żeby zainteresować się swoim?
@thorgoth: jakieś urojenia masz? Normalnie typ zauważył dziwaczne zjawisko i o nim pisze. To już nic o innych ludziach krytycznego nie można napisać? Od kiedy obowiązuje ten zakaz?
wychodzi na to że są jebnięte więc to chyba dobrze że nie wzieły się za dzieci bo by były takie same durne jak ona.
@deliver: o tym samym pomyślałem. To nie zawsze jest tak, że jest sobie normalna laska, która nie może długo znaleźć partnera, w końcu sprawia sobie kota lub psa i jej odwala. Czasami NAJPIERW jest ebnięta, a psiecko czy kot jest tylko tego konsekwencją.
@thorgoth: oho, "kocia mama" alert
śmiać się możemy ze wszystkiego (śmiać a nie wyśmiewać), trochę dystansu
@thorgoth: jakieś urojenia masz? Normalnie typ zauważył dziwaczne zjawisko i o nim pisze. To już nic o innych ludziach krytycznego nie można napisać? Od kiedy obowiązuje ten zakaz?
@deliver: o tym samym pomyślałem. To nie zawsze jest tak, że jest sobie normalna laska, która nie może długo znaleźć partnera, w końcu sprawia sobie kota lub psa i jej odwala. Czasami NAJPIERW jest ebnięta, a psiecko czy kot jest tylko tego konsekwencją.
Komentarz usunięty przez moderatora