Aktywne Wpisy

Polasz +511
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
America +250
Anka po co mu te majteczki? Niech już całkiem wystawi fajfusa i będą lepsze zasięgi.
#p0lka #lewandowska
#p0lka #lewandowska
źródło: IMG_1681
Pobierz

#rozdajo
źródło: temp_file2857857898593214445
PobierzOdezwał się do mnie po 3 tygodniach, że zrobione. Miał pecha, bo w międzyczasie kupiłem inne auto xD
Ale dzięki za potwierdzenie, że słusznie nie wziąłem od razu "bo przecież da radę to załatwić".
cieszę się że mogłem pomóc, pozdrawiam
/s
@banans: Adres zamieszkania można zmieniać ile razy się chce.
@pr0skater00: mi raz zrobił upierdliwą barierę która kosztowała mnie stówę. nie chcieli mi zarejestrować auta, bo w dotychczasowym dowodzie rejestracyjnym nie było pieczątki z ważnym przeglądem. przeglądem, który zarówno ona, jak i ja, widzieliśmy w cepiku, że został zrobiony miesiąc temu i był pozytywny. musiałem iść zrobić przegląd jeszcze raz, w skp patrzyli na mnie jak na debila. a
@ekektrykpozdalnym: Tak, z tym, że masz 30 dni na powiadomienie o tym fakcie starosty i zmianę danych w dowodzie.
Art. 78 ust. 2 pkt. 2
@hodge2: Spokojnie, adres zamieszkania można zmieniać codziennie. Dzisiaj mieszkam tam gdzie wpisane w dowodzie, potem 28 dni pod mostem i znowu tam gdzie w dowodzie, co 30 dni mieszkam tam gdzie w DR.
Miejsce zamieszkania to nie dane osobowe. Zmieniam cyklicznie co kilka dni i nawet raz na 30 dni zgadza się. Chyba, że mam wysyłać co dzień nowy adres.
PS. Dziwnym trafem
I adres miejsca zamieszkania to jak najbardziej dane osobowe.
Wygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 2 lipca 2025 - 15:00
Liczba zwycięzców: 1