Aktywne Wpisy

curiousboi +97
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Cho_No_Tu +300
źródło: 1725699306413234616
Pobierz

1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie grzyb, że bierze udział w procesie fotozyntezy tylko Tadeusz.
4. Statystyki pokazują narazie, że Jaworek się zabił, po 3 latach ale zabił i nikogo nie zabił poźniej, Ten z gdyni też od razu się zabił. Więc sami sobie odpowiedzcie.
5. Poszukiwania ucichły. Już media o tym nie trąbia - Czyli że policja musi wiedzieć że to koniec. Tylko znaleźć ciało,
6. Brak postępów w termowizji. Poniewaz ciało po śmierci ochładza się do ok. 0 stopni C, dlatego nie da się znaleźć ciała za pomocą noktowizorów i termowizji.
Tak, mam w rodzinie policjanta i dużo wiem. Nie chwaląc się.
#limanowa
@HoroLive: No to chyba mogę lodówkę wyłączyć.
@HoroLive: raczej do temperatury otoczenia, co?
no chyba nie xDD a na pewno nie w lato na otwartej przestrzeni
zrówna się z temperaturą otoczenia
@HoroLive: no nie do końca xd
1. Nie ucieka bo policja boi się wejść do lasu
2. Nie ma go kto usłyszeć bo policją stoi poza lasem
3. No to jest problematyczne dla Tadka
4. A ten może się nie zabić, kto wie
5. Media nadal o tym mówią
6. Przecież policja mówi że termowizja nic nie daje bo gęsty las.
XD
źródło: temp_file3180356725569218971
PobierzTy to chyba w lesie nigdy nie byłeś xd
No a co do wpisu to podejrzewam że masz racje.