Aktywne Wpisy

MonazoPL +121
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +19
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie grzyb, że bierze udział w procesie fotozyntezy tylko Tadeusz.
4. Statystyki pokazują narazie, że Jaworek się zabił, po 3 latach ale zabił i nikogo nie zabił poźniej, Ten z gdyni też od razu się zabił. Więc sami sobie odpowiedzcie.
5. Poszukiwania ucichły. Już media o tym nie trąbia - Czyli że policja musi wiedzieć że to koniec. Tylko znaleźć ciało,
6. Brak postępów w termowizji. Poniewaz ciało po śmierci ochładza się do ok. 0 stopni C, dlatego nie da się znaleźć ciała za pomocą noktowizorów i termowizji.
Tak, mam w rodzinie policjanta i dużo wiem. Nie chwaląc się.
#limanowa
@HoroLive: na miejscu twojej Alma Mater nie przyznawałbym się do ciebie.
źródło: 25bacf7feb442f3fb5dcabae7a06f4c4
Pobierz@HoroLive:
O Jaworku też tak mówili, a on se mieszkał u ciotki i oglądał Familiadę xD
@HoroLive: można bez problemu żyć bez jedzenia i wody przez 4 dni, tylko współczesny człowiek jest tak miękki, że myśli, że jak nie zje obiadu co 3 godziny to umrze xD
@HoroLive: a to nie jest tak, że człowiek na luzie przeżyje 4 dni bez jedzenia?
Bez powietrza tylko 3 minuty.
@HoroLive: pomijając absurd ze ciało niby osiąga temperature 0°C, co wytkneli inni, to gdyby rzeczywiście tak było to odnalezienie termowizją ciała byłoby śmiesznie łatwe bo by się bardziej odcinał of temperatury otoczenia biz jakby miał 36, 6°C, co widać na załączonym obrazku termowizyjnego zdjęcia
źródło: thermal-image-of-tray-of-ice-cubes-F3HECB
Pobierz@HoroLive: a może szukają na złym terenie?