Wpis z mikrobloga

@johnymielony69: Tylko z materem E i primo jest problem, cala reszta normalnie przychodzi jak przychodzila.

Takze jak masz uzywac master to przejdz na krotki, bedzie pewniejszy, a jak uzywasz primo to najlepiej swoje zbadac.
  • Odpowiedz
  • 0
@Arktosik: badania sterydow sa tanie, drozej jest z hgh bo to ok 1000 za probe. 2500 to moze zaplacisz w labie ktory nigdy takich rzeczy nie robil i musi sciagnac probke referencyjna specjalnie dla Ciebie.
  • Odpowiedz
@johnymielony69 z tego co mi minęło na Ig to po prostu jakieś składniki tych środków są używane do produkcji fentanylu a ze amerykance ścigają wszystko co jest związane z femtanylem to stąd problem. To nie problem systemowy że Pan chińczyk nie chce na nas zarabiać, po prostu nie może bo wujek sam mu nie pozwala.

Nie do końca mam też pewność czy w świetle tego że jest problem systemowy dostaniesz gdzieś
  • Odpowiedz
  • 0
@bst gościowi z tym 2500pln to zapewne chodzi o zapasy, że za tyle to zrobi już konkretne. Nie zczail, że chodziło mi o samo badanie środka, które w analizie białek wynosi 250pln
  • Odpowiedz