Aktywne Wpisy

IbraKa +539
Bardzo dziękuję miłemu Mirkowi @Owlosiaty-Dzik za spełnienie moich marzeń, nawet nie zrobiłeś mi dobrego dnia, a dobry cały tydzień. Przywiózł mi banknoty z oceanicznego państwa Vanuatu o nominałach od 200 do 5000 vatu wykonane w całości z plastiku (polimeru), oraz zarąbisty magnes z wizerunkami banknotów i monet. Zawsze marzyłem je posiadać w kolekcji, ale przez 14 lat zbierania banknotów z całego świata jakoś nigdy nie miałem okazji ich zdobyć, ponieważ w
źródło: 1000059579
Pobierz
congobongo +38

@mirko_anonim: to już passe od kilku lat.
@2-aminopirydyna
@czescmampytanie Aż tak źle mirki?
( ͡° ʖ̯ ͡°
źródło: giphy_22
Pobierz@mirko_anonim: ludzie tak nie rozmawiają w realu, a jeśli wg ciebie tak, możliwe ze coś jest nie tak z twoim rozwojem społecznym. na tiktoku często widze parodystyczne filmiki z cringowymi nerdami którzy mówią tak jak ty piszesz. więc no.
z drugiej strony nie ma co aż tak przyciągać uwagi do tego co piszesz bo to i tak ma nikłe znaczenie. byleby nie przeszkadzało w twoim odbiorze
Dołóż do tego to, że taka laska dostaje w tym samym momencie wiadomości od czadów, więc klaunujący normik/przegryw wywołuje co najwyżej uśmiech politowania.
Już teraz łapiesz skąd tak pojazd tu po OPie? Takie podejście jest nieefektywne
@2-aminopirydyna
@czescmampytanie To co mam udawać kogoś kim nie jestem? To wyjdzie i będzie miała mnie za z---a i kłamce ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ja nie potrafię inaczej pisać, taki jestem. Lubię głębokie rozmowy żeby poznać te osobę, a nie pajacować, bo z tego wyjdzie czy spotkanie ma sens i zatrybi na nim, czyli będziemy mieli rozmowy,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero