Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +83
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +5
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

@mirko_anonim: to już passe od kilku lat.
@2-aminopirydyna
@czescmampytanie Aż tak źle mirki?
( ͡° ʖ̯ ͡°
źródło: giphy_22
Pobierz@mirko_anonim: ludzie tak nie rozmawiają w realu, a jeśli wg ciebie tak, możliwe ze coś jest nie tak z twoim rozwojem społecznym. na tiktoku często widze parodystyczne filmiki z cringowymi nerdami którzy mówią tak jak ty piszesz. więc no.
z drugiej strony nie ma co aż tak przyciągać uwagi do tego co piszesz bo to i tak ma nikłe znaczenie. byleby nie przeszkadzało w twoim odbiorze
Dołóż do tego to, że taka laska dostaje w tym samym momencie wiadomości od czadów, więc klaunujący normik/przegryw wywołuje co najwyżej uśmiech politowania.
Już teraz łapiesz skąd tak pojazd tu po OPie? Takie podejście jest nieefektywne
@2-aminopirydyna
@czescmampytanie To co mam udawać kogoś kim nie jestem? To wyjdzie i będzie miała mnie za z---a i kłamce ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ja nie potrafię inaczej pisać, taki jestem. Lubię głębokie rozmowy żeby poznać te osobę, a nie pajacować, bo z tego wyjdzie czy spotkanie ma sens i zatrybi na nim, czyli będziemy mieli rozmowy,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero