Wpis z mikrobloga

A to dobre podsumowanie tych patusow.

@Turin89: raczej słabe.

Ostatnie Pokolenie jest niczym choroba autoimmunologiczna. Atakuje zdrową własną tkankę społeczną powodując stan zapalny
  • Odpowiedz
@kvtasjusz-mgbewe nie zostaną, ale ja kiedyś zostałem napadnięty przez nacpanych patusow z Polski

@pawelczixd: i to jest argument za tym aby se tu sprowadzić hurtem dzikich, którzy od razu kosę w brzuch sprzedadzą, urżną ci łeb albo zbiorowo zgwałcą nieletnią córkę bądź siostrę?

Weź wyjaśnij tą "logikę", bo nie rozumiem
szpongiel - >@kvtasjusz-mgbewe nie zostaną, ale ja kiedyś zostałem napadnięty przez n...

źródło: 1000019382

Pobierz
  • Odpowiedz
Tak, a kto będzie do roboty za nich chodził, jak oni będą stali na granicy?

@zdjecie_z_wenszem: grunt abyś Ty chodził do roboty zarobić na darmowe zakwaterowanie, wyżywienie, służbę zdrowia, oraz kieszonkowe dla kakaowych przyjezdnych
  • Odpowiedz
@Kaker ale jeszcze musi się zgadzać ilość mieszkańców by gospodarka hulała. Polaków z roku na rok będzie coraz mniej. A skoro imigranci nie robią krzywdy nikomu a Polacy tak to chyba równanie jest proste nie?

@pawelczixd: i po co tak kłamać? To nie są lata '90 i już takiego kitu nikomu nie wciśniesz. Statystyki z państw Zachodnich są ogólnie dostępne.

Imigranci z dzikich krajów są kosztem netto dla tamtejszych
szpongiel - >@Kaker ale jeszcze musi się zgadzać ilość mieszkańców by gospodarka hula...

źródło: 20211218_EUC232

Pobierz
  • Odpowiedz
co takiego pożytecznego robią poza ośmieszaniem kraju i wywoływaniu niepokojów społecznych (a to jest cel Rosji)?

@pawelczixd: ośmieszają kraj to dekle, którzy chcą tak Polskę załatwić masową imigracją dzikich jak już załatwiono niejeden kraj zachodni.

Napisz na jakikolwiek anglojęzycznym forum, na którym jeszcze nie ma zbytnio cenzury, to zobaczysz, że ci goście zbiorą same pozytywne komentarze, że bronią Polski przed takim losem jaki ich tam już spotyka w wielu państwach.
  • Odpowiedz
@pawelczixd

@Kaker ale ty nie rozumiesz, że nikt nielegalny przez tą granicę nie przechodzi? To jakieś wynaturzenia prawicy. Dziwnym trafem na tiktoku ci geniusze nagrywają filmiki jak sobie tam stoją a nie jak kogoś łapią. Jedźcie do Rosji, tam będziecie czuć się lepiej. Chociaż tam u was więcej muzułmanów :)

Weź doczytaj co tam się dzieje debilu j----y, tiktokowy dziennikarz
  • Odpowiedz
I co oni tam robią? Zatrzymują busy i sprawdzają, kto siedzi w środku?

@Wild_Rebel: jak to co? Szukają okazji, żeby się p-----------ć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak jeszcze jest na to przyzwolenie społeczne to już w ogóle nic, tylko przychodzić
  • Odpowiedz