@nokash: a ja się jaram w końcu wszystko działa jak powinno i jak na razie nic nie dzieje się z gałkami, a nabiłem już wielokrotnie więcej godzin niż te 10. 👌
Problemem było to, ze na początku bardzo przytłaczało. Nie byłem kompletnie w tym klimacie i nie wiedziałem o co chodzi.
Z czasem levelowania postaci zacząłem rozumieć jak wszystko działa, mam już max inteligencji i bawie sie w hackowanie. Potrzebuje tylko lepszego cyberdecka, bo mam gen 2, a kupiłem już hacki na gen 3, myślałem że mogę je po prostu sobie zamontować a tu zonk XD
@LZBNZ: No tak, też to musiałem na spokojnie rozkminić, bo jednak możliwości jest sporo i nie każdy ripperdock posiada do zakupu te cyberdecki o wyższej generacji. Na dodatek w wersjach sprzed patcha 2.0 to tak nie działało, było totalnie nieintuicyjne i gwarantuję Ci, że jeszcze byś po 30h do tego nie doszedł XD. Side questy też robisz?
@LZBNZ rób misje z Panam, sa poboczne ale kazda misja od "znajomych" to niezla historia. A lepszego decka bedziesz mogl kupic i ripperow jak reputacje nabijesz
@nokash: @Medonix @Kryspin013 ale od takiego "regresu" z baterią nie było odwrotu. Nowy handheld zawsze celuje w jakiś kompromis między wydajnością/baterią i zazwyczaj wychodzą z tego okolice 2h. PC handheldy, Switch 1 (v1) . I pójście w nowocześniejszą stronę sprzętowo nic by nie zmieniło -- zdecydowaliby się na bardziej wydajny proces 5nm to cały "zysk energetyczny" poszedłby na wydajność w grach przy takim samym celu pracy na baterii.
@Smartek ani kwestia chęci, ani tym bardziej pieniędzy. Nie ma tego w pc handheldach wysokobudżetowych. W smartfonach nie ma ekranów w takiej technologii.
W laptopach takie ekrany zaczęły się pojawiać dopiero w zeszłym roku, w handheldach dopiero w tym mają. Są jakieś problemy z połączeniem VRR i OLED w mniejszych ekranach. Niestabilność obrazu, energochłonność - to wskazywał Asus dlaczego w Rog Ally nie mógł do tej pory tego zaoferować.
@Smartek jakby to było kwestią tej samej technologii co w smartfonach to już byśmy je dawno mieli. ASUS długo pracował nad tym by mieć GSYNC w swoim laptopie, dopiero w zeszłym roku się udało by to działało bez problemów.
@nokash: twoja czy opinia z neta?
@nokash: nie ogarniam jak można kupować konsolę na premierę, zwłaszcza, że prawie zawsze konsole na premierę mają problemy wieku dziecięcego.
źródło: image
PobierzProblemem było to, ze na początku bardzo przytłaczało. Nie byłem kompletnie w tym klimacie i nie wiedziałem o co chodzi.
Z czasem levelowania postaci zacząłem rozumieć jak wszystko działa, mam już max inteligencji i bawie sie w hackowanie. Potrzebuje tylko lepszego cyberdecka, bo mam gen 2, a kupiłem już hacki na gen 3, myślałem że mogę je po prostu sobie zamontować a tu zonk XD
A misje z Panam Palmer są główne czy też poboczne? Bo zrobiłem tylko tą z przejęciem(rozdupczeniem) awionetki i znalezienie tego gościa, nic dalej.
@Theos: To znaczy co masz na myśli - że taki OLED z VRR/LFC byłby za drogi?
W laptopach takie ekrany zaczęły się pojawiać dopiero w zeszłym roku, w handheldach dopiero w tym mają. Są jakieś problemy z połączeniem VRR i OLED w mniejszych ekranach. Niestabilność obrazu, energochłonność - to wskazywał Asus dlaczego w Rog Ally nie mógł do tej pory tego zaoferować.