Wpis z mikrobloga

Chlew to jest jednak chlew. Idę dzisiaj do chlewionki po zsiadłe mleko, patrzę do lodówki a tam wszystko napuchnięte tak jak balon xD Udało mi się jakimś cudem wygrzebać coś z samego dołu co nadawało się do spożycia.

Unikam tej sieci jak mogę ale na moje nieszczęście opanowali najlepsze lokalizacje i czasami jak mi brakuje tylko kilku rzeczy to mam wybór pomiędzy 5 minut na piechote do chlewu albo stać w korku autem do normalnego sklepu. I tak źle i tak nie dobrze :(

#gorzkiezale #biedronka #chlewionka
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tam wszystko napuchnięte tak jak balon

@FireDash: nie wiem jak z zsiadłym mlekiem, ale np. kefir jak jest napuchnięty to akurat na plus, bo wiadomo, że bakterie kefirowe są żywe i cały czas pracują.
  • Odpowiedz
Unikam tej sieci jak mogę ale na moje nieszczęście opanowali najlepsze lokalizacje i czasami jak mi brakuje tylko kilku rzeczy to mam wybór pomiędzy 5 minut na piechote do chlewu albo stać w korku autem do normalnego sklepu. I tak źle i tak nie dobrze :(

@FireDash: Moim zdaniem nie ma sensu unikać biedronki stricte jako sieci sklepów ponieważ to wszystko tak naprawdę zależy od jakości obsługi/ludzi pracującym w danym
  • Odpowiedz