Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Doszedłem chyba do najgorszego momentu w życiu. 32 lata, praca za minimalną +/- 300 zł jak Janusz ma lepszy humor i dorzuci premie. Mieszkanie z rodzicami. Mimo chłodnych, złych relacji z nimi, to dogadane oddawanie połowy pensji w zamian za dach nad głową. Brak kontaktów towarzyskich z ludźmi od czasów nastoletnich. Zero pasji, zainteresowań a jedyną przyjemnością a-----l i h----d. Nie chce mi się wstawać rano, to robi się już wyzwaniem, czasami nie do przeskoczenia. I tak leżę i patrzę w sufit, jak dziś. Nawet nie szukam już rozwiązań, jak z tego wyjść, bo po prostu w nic już nie wierzę. Wszystko tylko w mojej głowie, nawet nie mam z kim o tym porozmawiać. #przegryw #samotnosc #depresja #alkoholizm

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Mirku, nikt tu specjalista nie jest, ale pewnie powinieneś skonsultować się ze specjalistą celem sprawdzenia diagnozy depresji. A-----l i h----d to są też kwestie dla terapeuty.
Jak tego nie ogarniesz, to nie uda Ci się pójść dalej i wprowadzić żadnych pozytywnych zmian
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niezawodny-innowator-54:

Doszedłem chyba do najgorszego momentu w życiu. 32 lata, praca za minimalną +/- 300 zł jak Janusz ma lepszy humor i dorzuci premie.

A co robisz w kierunku poprawy tej sytuacji? Kształcisz się, rozwijasz? Czy pewnie jak moi znajomi na magazynie uczysz się programowania z tutoriali YT gdzie przerobisz 60h przez 3 miesiące i dowiesz się jedynie co to polimorfizm i dziedziczenie w teorii?
  • Odpowiedz