Aktywne Wpisy

denazyfikacja +609
29 lipca udostΔpniam w wykopalisku link do rolki na Instagramie, gdzie mΕoda dziewczyna chwali siΔ iloΕciΔ
swoich partnerΓ³w seksualnych. Znalezisko zawieraΕo jedynie sam link do rolki, bez opisu znaleziska ani ΕΌadnego dodatkowego komentarza z mojej strony i zostaΕo szybko usuniΔte przez moderacjΔ, a moje konto otrzymaΕo bana na dwa tygodnie za TROLLOWANIE I SZERZENIE NIENAWIΕCI. Zgodnie z tΔ
logikΔ
, samo udostΔpnienie linka do treΕci utworzonej przez uΕΌytkownika innego portalu jest szerzeniem nienawiΕci.
1
1
ΕΊrΓ³dΕo: image_picker_8F9238B5-A933-4462-8050-A6128F51B8BD-84016-000015294AA2A491
Pobierz
zawisztheblack +260
ChwalΔ siΔ - pierwsze auto z salonu. W porΓ³wnaniu do Grande Punto... nie ma porΓ³wnania. To jak postawiΔ obok siebie powΓ³z konny i rakietΔ, zarΓ³wno pod wzglΔdem osiΔ
gΓ³w jak i wyposaΕΌenia. Wiem, ΕΌe to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilΔ obecnΔ
jestem zachwycony, jako samochΓ³d na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeΕΌdΕΌenie po wojewΓ³dztwie w promieniu 150km spisuje siΔ idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, ΕΌe Εmigam
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_20250816_075032
Pobierz

#tesla #gielda #musk
ΕΊrΓ³dΕo: 1000028332
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 1000028337
Pobierz@UczesanyPedryl: to co waymo wsadza bΔdzie zawsze droΕΌsze bo nie jest produktem masowym i powszechnym
duΕΌo specjalistycznych rzeczy
Chodzi mi o to ΕΌe Tesla rzeczywiΕcie ma bardzo zaawansowane modele (byΔ moΕΌe najbardziej), ale musi takie mieΔ skoro porwali siΔ na bazowanie na percepcji tylko z kamer. To moΕΌe powodowaΔ rΓ³ΕΌne problemy, jak brak redundancji w sytuacjach kiedy kamery nie dziaΕajΔ dobrze (np.