Wpis z mikrobloga

via Android
  • 2
@vieniasn to już chyba zależy od ambicji, ale gdybym zatrudnił się w sklepie to trzymanie baneru na słońcu przy drodze byłoby dla upokarzające. Jednak jeśli Ty znalazłbyś spełnienie w trzymaniu baneru to spoko, ale wątpię czy te Panie kierownik sklepu zapytał o zdanie.
  • Odpowiedz
@skar: to niech się zwolnią, a nie dają się tak pomiatać. Nawet mi ich nie żal jeśli robią to dłużej niż godzinę czy dzień i na następny przychodzą do tej samej roboty.
  • Odpowiedz
@skar: Nasuwa się pytanie po cholerę xD. Ani to ładne ani praktyczne, zamiast mieć równy baner i pracownika który coś robi to masz zmemłane gunwo i 2 ludzkie tyczki.

Plus sens takich reklam jak dla mnie jest żaden, ciekawe czy ktokolwiek widząc baner przy drodze pomyśli o kupie nowy telewizor czy tam lodówkę, te fizyczne reklamy to jest jakiś relikt przeszłości.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@tellet akcja ma miejsce w rejonie gdzie jest ciężko o pracę. Podejście "mogą się zwolnić" jest po prostu dziecinne. Dorośli ludzie często mają zobowiązania, dzieci na utrzymaniu, często też nie posiadają oszczędności, więc zmiana pracy jest taka prosta jedynie w twojej głowie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@bottlecorck2-0-asdasdasd kierownicy w takich sklepach to często 'karierowicze' którzy dostali kierownicze stanowisko myślą, że złapali Boga za nogi. Sam pomysł, że wystawienie dwóch osób do trzymania baneru i będzie to miało pozytywny konsekwencje świadczy, że kierownik jest debilem.

Edit: wbicie tego ustrojstwa byłoby mniejszym złem, ale podejrzewam, że mogą nie mieć zgody zarządcy terenu na umieszczenie baneru, a stać im chyba nikt nie zabroni.
  • Odpowiedz
@skar: daj spokój xD takich robót jest pełno w każdym rejonie, a jak ktoś siedzi w jakiejś dziurze i nic nie robi żeby to zmienić to sam jest sobie winny.
  • Odpowiedz