Wpis z mikrobloga

• 0
@maggotbrain15: Maszyn brak, wszystkie sprzedane, Grin jest najbardziej opłacalnym obecnie coinem do kopania mimo 8mln mcap:
https://whattomine.com/
Nanolabs, czyli firma z #nasdaq, która tworzyła wyprzedane maszyny do Grina nagle sobie robi ponad 200% w miesiąc.
https://finance.yahoo.com/quote/NA/

Nie zdziwi mnie jak Nanolabs sprzedało wszystkim kilofy (g1 miner, g1 mini), wykopali złoto (raczej nikt prócz nich i kilku wariatow nie kopał grina na stracie), a teraz zabrali mapę do skarbu, posiadając większość supply,
  • Odpowiedz
  • 0
@maggotbrain15: no i oczywiście mała płynności, która sprzyja mocnym wahaniom ceny.

Z Europy kupisz jedynie na tradeogre, a przeciętny krypto inwestor nie zaufa jakiemuś ogrowi bez kyc, gdzie rejestrujesz się wyłącznie mailem.

Na gate.io z Europy nie kupisz przez
  • Odpowiedz
@Pynkman: dzięki za wytłumaczenie. Co do producenta tych asiców to mimo wszystko nie wygląda mi to na perpetum mobile. Gdyby Grin miał płynność to można by im zazdrościć, ale mi wygląda, że ta wysoka opłacalność jest tylko na papierze. Może rozbujają Grina, a gdy cap będzie większy to dopiero konkurencja w asicach się pojawi. Ogólnie trzymam kciuki, bo Grin to fajny projekt. Niestety nie wygląda to kolorowo, może jakby jakiś
  • Odpowiedz
@Pynkman: kupilem kiedys grina na gate.io zanim jeszcze go zbanowali w Europie dzieki wpisowi cybera który mowil zeby nie kupować jak ktos nie chce stracić, aktualnie 90% na plusie bo nie będzie mi mówił co mam robić
  • Odpowiedz
  • 1
@elementarz1: nice, ładne wejście.

Info z dziś. Nanolabs zacieśnia współpracę z Binance. Cena akcji skoczyła do 31$ przez chwilę dziś. Czyli jakieś 10x w krótkim czasie. Grin na Tradeogre dziś przez chwilę powyżej 7c, ale płynność zerowa. Jakiś typ podobno skupuje miliony, przynajmniej tak pisze na telegramie i faktycznie jego ruchy widać po zleceniach tam.
Pynkman - @elementarz1: nice, ładne wejście.

Info z dziś. Nanolabs zacieśnia współpr...

źródło: IMG_0716

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@elementarz1: @maggotbrain15

Więc mamy dość ciekawą sytuację, gdzie osoba która jest właścicielem nanolabs, który w swoich raportach finansowych zestawia grina obok btc i eth, tworzy chipy dla swojej spółki powiązanej ipollo, która ma monopol na maszyny grina, które wyprzedała, ściśle współpracuje z Binance podpisując 500mln deale, wcześniej otwarcie pisze że to Binance finansował donate Grina, (swoją drogą Binance labs oficjalnie finansował też portfel ironbelly dla Grina), no i zastanawia
Pynkman - @elementarz1: @maggotbrain15 

Więc mamy dość ciekawą sytuację, gdzie osoba...

źródło: IMG_0717

Pobierz
  • Odpowiedz