@Kj5s6f2dk7s54o: hmmm. Faktycznie. Ale ma przykład immunitet poselski magicznie kasuje zapis konstytucyjny że każdy obywatel jest równy wobec prawa ¯\(ツ)/¯
Ale ma przykład immunitet poselski magicznie kasuje zapis konstytucyjny że każdy obywatel jest równy wobec prawa
@Ravau23: nadal nic wspólnego z prezydentem-elektem przyznającym się do łamania 158kk i urzędującym prezydentem normalizującym dokonywanie czynów karalnych, próbuj dalej.
@Ravau23: ach, czyli teraz wycieczki osobiste, jak merytorycznie bieda? Nic ci do mojego mózgu i mojej wiary w dowolnego bożka. Nie jestem zainteresowana zamianą rozmowy w pyskówkę.
@Kj5s6f2dk7s54o: sam wyskoczyłeś z polityką w niepowiązanym temacie więc to ty zacząłeś, ja kontynuuje po prostu. Jak tam świadek muranski? Osoba ogólnie znana xd
źródło: 1000015613
Pobierzhttps://www.google.com/amp/s/www.rmf24.pl/sport/newsamp-wielka-bojka-podczas-meczu-koszykarskiego-szokujace-sceny-wi,nId,7928408
@Ravau23: zwykła bójka pikników na trybunach w USA, co to ma wspólnego ze szlachetnym pojedynkiem 70 vs 70 w lesie?
@Kj5s6f2dk7s54o: Tyle samo, co awantura na stadionach.
źródło: duel-header
Pobierz@Ravau23: obopólna zgoda nie kasuje magicznie art 158 kodeksu karnego.
@Ravau23: nadal nic wspólnego z prezydentem-elektem przyznającym się do łamania 158kk i urzędującym prezydentem normalizującym dokonywanie czynów karalnych, próbuj dalej.
@Ravau23: typie, cura te ipsum. Ja tylko napisałam o ustawkach kiboli piłki nożnej, politykę dodałeś ty.