Wpis z mikrobloga

#jedzenie71 #wroclaw #kebab
Jak znowu się pojawi temat, że we Wro nie ma dobrego kebsa to ja od siebie polecam kebab 19 na ofiar oświęcimskich, dla mnie mega kot, ale pewnie zaraz ktoś się nie zgodzi. Oyche mega mi smakowało, ale nie traktuję tego w kategorii kebaba i kolejki chyba się nie skończą nigdy. Jak mam ochotę na kebsa to właśnie na coś takiego jak jest póki co w tym kebab 19. Polecam ja, wykopek anonim.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@json-derollo wiem, pytanie czy to będzie ta sama jakość to raz no i kurde dla mnie to taka trochę salateczka z kurczaczkiem, smaczne, ale jak mnie nachodzi na kebsa to Oyche to nie do końca to czego szukam.
  • Odpowiedz
  • 0
@kilogram komentuje pod swoim postem. W Taze dostałem coś czego psu bym nie dał, może tak trafiłem przypadkowo, ale jakoś nie zbiera mi się dać drugą szansę. Lubie kebab i swego czasu sam pytałem o polecajki i sprawdzałem wszystko co wykopki polecały. Zanim otworzyło się Oyche to standardowa odpowiedź na pytanie o kebsa we Wro to było „we Wrocławiu nie ma dobrego kebaba”, stąd też mój wpis, że według mnie jest.
  • Odpowiedz