Aktywne Wpisy

Rabe +760
Że się tak bez przekleństw wyrażę - padłem. Jeżdżą na moturach dookoła i robią huk. Bohaterowie. XD #motocykle #limanowa #kryminalne #polskiedrogi
źródło: temp_file8633755071520534100
Pobierz
sajko +177
Jagodzianki i truskawianki? XD niektóre w środku maja jeszcze krem pistacjowy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) można brać po dwie ( ͡° ͜ʖ ͡°) w komentarzu przekroje #gotujzwykopem #pieczzwykopem
źródło: IMG_1067
Pobierz

Jak wygląda obecnie rynek #zwiazki? Mam 36 lat i postanowiłem sobie kogoś poszukać. Czy internet to dobre miejsce do znalezienia sobie kogoś? Czy w tym wieku będzie ciężko? Nie miałem nigdy dziewczyny. Na własne życzenie, ponieważ dziewczyny z którymi miałem styczność w szkole, na studiach czy w pracy nie imponowały mi czymś szczególnym abym mógł się z nimi związać. Tak było od zawsze i nie wiem czy przy poszukiwaniach obecnie będzie to samo i zrezygnuję po paru minutach. Czy nabrały coś w tym czasie wartości? Czy są jeszcze gorsze niż starsze pokolenie? Mowa tu o 20-latkach.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt