Wpis z mikrobloga

Cel: Dojść do możliwości przejścia na emeryturę w wieku 43 lat, obecny stan: Długoletni neet. Czy się uda? Prawdopodobnie nie. Czy warto próbować? Myślę, że nawet trzeba.

Też nie mam tu w głowie tradycyjnej "emerytury". Chciałbym utrzymywać swój styl życia na neetowskim poziomie, czyli wydawać kasę głównie na jakieś jedzenie i "przetrwanie".

Możecie mi kibicować, nie musicie, myślę, że każdy neet powinien dążyć do takiego czegoś, aby mieć w przyszłości możliwość przetrwania na bardzo skromnych warunkach.

#przegryw #neet
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tomm23: jedyne co spróbujesz to umyć się raz w tygodniu zamiast raz na miesiąc i tyle będzie z twojego szybszego przejścia na emeryturę, dla nas przegrywow jest już over na zawsze pogódź się z tym
  • Odpowiedz
  • 0
@trike: ale to nie ma znaczenia przecież xD Co ja mam do stracenia niby? Być może masz rację, ale próbować zawsze można i tyle.
  • Odpowiedz
  • 0
@StrzelamZucha95: Tego nie wiem, ale mam trochę czasu jeszcze, więc mam nadzieję, że do tego dojdę. 43 lat nie mam za rok więc zobaczymy. Nie mówię, że mi się uda, ale uważam że ten cel jest bardzo dobry.
  • Odpowiedz