Aktywne Wpisy
dexter1213 +94
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
źródło: IMG_0162
Pobierz
wybryk_natury +199
Kakałko z Misią #pokazkota #misiafanclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: temp_file7907732626048453494
Pobierz@hubert-dworniok2: synek, ale to nie takie 5 lat.
Przez te 5 lat miałeś się rozwinąć, poprawić sylwetkę i zdrowie, zacząć zarabiać lepiej, znaleźć fajne hobby, poprawić umiejętności miękkie i wtedy co znaleźć, a nie patrzeć w kalendarz jak upływa czas, a bebzon rośnie xD
Facet ma robić swoje (a nie stać w miejscu) i przy okazji coś wyhaczyć, a nie wyhaczyc i
@Notes: Większość ludzi jest przeciętna. To nieatrakcyjnych i atrakcyjnych jest mało.
@hubert-dworniok2: Miłość to stan chemiczny w mózgu. A to nie dzieje się samo. We wzorze na reakcję jest wiele atrybutów. Wyglądu przede wszystkim.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiadomo że im jesteś mniej urodziwy to trudniej, ale będąc nawet i brzydkim też można być atrakcyjnym dla laski o ile masz gadkę i charakter
Gorzej jak jesteś słaby średni w tym i w tym. To wtedy na prawde ciężko. Ale przy kobietach wygląd i charakter to jeden worek a nie jak u nas
Ciekawe doświadczenia. Chyba z życia pod kamieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hubert-dworniok2: Mi też tak mówili i przyszła, co prawda bardzo późno ale przyszła więc to nie jest tylko p---------e