Wpis z mikrobloga

@Van-der-Ledre no ganialiśmy się w kukurydzy jak to dzieci. Fajnie bo kukurydza jest wysoka i ciężko znaleźć inną osobę i trzeba po głosie lokalizować. No i wbiegłem na środek bo goniłem brata i potnkalem się o skinwalkera. Wyglądał jak humanoidalna świnia na dwóch nogach z długą sierścią. Zawył i uciekł. Widział go taki chłopak też go prawie na siebie wpadli jak zacAlem krzyczeć
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre jak nie xD dużo dziwnych rzeczy tam się dzieje. Nie chcę zdradzać szczegółów bo było kilka artykułów o tym ale chociażby wściekły byk który uciekł i został zastrzelony który zranił 10 osób, gość który powiesił się na klęcząco, krzyż kapliczki który spadł na głowę śpiącego okolicznego pijaka i wbił mu się w głowę. Serio ja się tam czasem boje wracac xD
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre cholera wie. Jest u nas taki kamień. I kojarzysz legendę o Nobo oraczu? Podobno ten kamień to wrota do piekieł o jakiś Nobo oracz go wyorał kilkaset lat temu. No i ten kamień się przesuwa i jak dojdzie do kapliczki to będzie koniec świata. Albo mamy takie drzewo które podobno krwawi jak się je okaleczy w noc wszystkich świętych ale nie miałem odwagi spróbować xD
  • Odpowiedz
@teoretyk_peklunku: O ja pierdzielę, to już całkiem horror jakiś xd. Serio ten kamień się przesuwa? wtf A-a jak daleko od tej kapliczki jest xd? Drzewo które krwawi to już całkiem jak jakieś horrorstory brzmi, kurde, nawiedzona wioska przeklęta jakaś.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre kamień na szczęście przesuwa się nieznacznie albo wcale xD wg mnie stoi w tym samym miejscu już 20 lat. Kapliczka jest od niego 200 metrów. Ludzie mówią że 50 lat temu kamień był w innym miejscu o 5 metrów i wsm ja tam wierzę xD
Co do drzewa do jest nawet na google mapa jako atrakcja turystyczna xD no o seria są drzewa które po przecięciu krwawią czerwona żywica ale
  • Odpowiedz
@szynszyla2018 myślę że coś co żyje z nami od zawsze, ale nie bardzo chce się nam ujawniać. W wierzeniach Indian jest mnóstwo istot i demonów które istnieją tak jakby po drugiej stronie świata w formie duchowej. Uważam że jeszcze sporo minie nim poznamy wszystkie sekrety tej planety.
  • Odpowiedz
@teoretyk_peklunku nie no 13 lat to już duży chłopak żebyś z jakimś zwierzem mógł pomylić. A o tym skinwalkerze słyszałeś wcześniej czy wtedy się zacząłeś interesować?

Zdradź nazwę tej miejscowości albo miejsce tego drzewa. Przejadę się kiedyś z ciekawości
  • Odpowiedz