Wpis z mikrobloga

@goblin21: Nie tyle Tatromaniacy co wszystkie grupki o górach, kolarstwie i podróżowaniu. Nie da się już tego wytrzymać, a do tego dochodzą setki postów osób szukających "partnerki" na wspólne chodzie po górach czy pedałowanie...
  • Odpowiedz
@goblin21: ohui, wpisałem żeby sprawdzić kto to i baba otrzymała mnóstwo zaproszeń do wywiadów, programów, otrzymała jakąś statuetkę, gdzie tylko 3 polki ją otrzymały, ma mnóstwo wyświetleń na yt, została zaproszona do TEDx.
I to wszystko dlaczego? Bo jeździ se tirem. C--j, że tysiące polskich mężczyzn jeździ tirem, jak baba się za to wzięła to przyznać jej wszystkie nagrody świata.
  • Odpowiedz
@YouCanCallMeBillieGates ja pierdziele ale sie zesraliscie, baba wrzuciła zdjęcie obiektywnie dobrej formy w sportowym outficie i afera xd prawda jest taka że góry same w sobie sa takie same, to ludzie tworzą na nich fajne doświadczenia. I fajne jest to że ludzie coraz chętniej po nich chodzą, mozna znaleźć np ekipe do hikingu albo nawet dziewczyne z podobna zajawka. Ale lepiej narzekać na wykopie gorscy purysci
  • Odpowiedz
@goblin21: Pisałem o tym z jakimś zdjęciem przykładowym ze dwa miesiące temu już tutaj, to mnie zjedli, że gejuch bo mi kobiece tylki przeszkadzają 😅
  • Odpowiedz