Wpis z mikrobloga

Ciekawe ile Szewko dostaje kóz miesięcznie za robienie fikołków dla Arabów. Chlop powie wszystko byle było spójne z jego narracja, teraz twierdzi że Izrael zaatakował bo bibiemu RZĄD SIE SYPAŁ XD niesamowite że ten typ ma taki posluch
#iran #izrael
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

twierdzi że Izrael zaatakował bo bibiemu RZĄD SIE SYPAŁ XD

@Jestem_robotem123: to poniekąd prawda, obecny rząd Izraela to jakaś aberracja, Bibi jest w szachu otoczony przez skrajnych nacjonalistów przy których nasze rodzime chłopaki z ONRu i innego NOPu mogą się schować a z którymi Bibi musiał iść w koalicję aby nie spaść z rowerka i trafić do pierdla xD
W Izraelu teke ministra bezpieczeństwa wewnętrznego dostał Itamar Ben Gwir -
  • Odpowiedz
  • 12
teraz twierdzi że Izrael zaatakował bo bibiemu RZĄD SIE SYPAŁ XD niesamowite że ten typ ma taki posluch

@Jestem_robotem123 ale ry jestes dziecko. Nie tylko szewko ma takie teorie i już lataly dawno temu. Wlaczylo se dziecko szewko, pierwszy raz cos tskiego uslyszalo i pisze wypociny
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123: Między 2018–2022 w izraelu odbyło pięć, podkreślam pięć wyborów parlamentarnych, bo Netanjahu nie był w stanie sformować rządu większościowego, a przed wojną w Gazie odbyły się tam największe w historii anty rządowe protesty.

Poczytaj trochę zanim zaczniesz obrażać Pana Szewko, bo kryzys polityczny w Izraelu ciągnie się od paru lat
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2018%E2%80%932022_Israeli_political_crisis
  • Odpowiedz
a pozniej przychodzi taki wypompek jal ty bez zadnej wiedzy i probuje byc mądrzejszy xd

@essos: No to wytłumacz jak to jest ze planowal atak rok wcześniej jak nie dłużej w związku z sypiąca się od dwóch tygodni koalicją xd wam wszystko można wmówić byle pasowało do narracji
  • Odpowiedz
  • 1
@Jestem_robotem123 bardzo prosto - plany ataku na Iran to Izrael miał od bardzo dawna, to co teraz uruchomiono to pewnie ich któraś z kolei aktualizowana wersja. Bibi je tylko odpalił. Plus jego problemy z koalicjantami i prawem też już pare lat mają
  • Odpowiedz