Aktywne Wpisy

planarize +10
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
ted-ed-tyi +2
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

#ajemge1
źródło: temp_file8450160884608003030
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@monox12: napisz to jeszcze raz ale tak, żeby można zrozumieć o co ci chodzi xd
Mam na myśli że do dziewwczyn zagaduje się niebezpośrednim odbyciem stosunku płciowego. Bycie bezpośrednim od razu do nieznanej kobiety jest trochę żenujące nieprawdaż?
@Belivax: jeśli chodziłeś do klubów i lizałeś się tam z losowymi typiarami to też mogło się tak wydarzyć.
A druga sprawa to kto tutaj mówi o całowaniu? To, że gej się z nią lizał pół nocy to tylko i wyłącznie jego wybór xd
@Belivax: wole je kneblować ( ͡º ͜ʖ͡º)
Młody i głupi człowiek był i nie myślał, że jak mi o-----a gałę, to mogła też innemu xD na szczęście to raczej na początku imprez bo potem człowiek był zbytnio zrobiony, żeby robić coś innego niż tańczyć w transie do transu xD