Wpis z mikrobloga

Wiesz, źe do dziewczyn zagadujesz nie mówiąc o tym, że chcesz pogadać i dasz jej wsparcie jak tej babie wszystko lotto i jest również chora na kasę(ale to nie jest akurat nowość nawet u tych normalnych)

@monox12: napisz to jeszcze raz ale tak, żeby można zrozumieć o co ci chodzi xd
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Faktycznie ten bełkot to sam trochę nie rozumiem. Byłem zmęczony wybacz xD
Mam na myśli że do dziewwczyn zagaduje się niebezpośrednim odbyciem stosunku płciowego. Bycie bezpośrednim od razu do nieznanej kobiety jest trochę żenujące nieprawdaż?
  • Odpowiedz
Mi by było niedobrze trochę jednak jakby na przywitanie ze mną poszła w ślinę po tych wszystkich parówach w mordzie

@Belivax: jeśli chodziłeś do klubów i lizałeś się tam z losowymi typiarami to też mogło się tak wydarzyć.
A druga sprawa to kto tutaj mówi o całowaniu? To, że gej się z nią lizał pół nocy to tylko i wyłącznie jego wybór xd
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Hahaha, ale to byś musiał jej kaganiec założyć albo robić ciągle uniki jak bez całowania. :D :D :D Na szczęście unikałem szonów klubowych z tych samych powodów o których tu pisałem wcześniej. Zawsze mnie to brzydziło, obce pijane szony :/.
  • Odpowiedz
byś musiał jej kaganiec

@Belivax: wole je kneblować ( ͡º ͜ʖ͡º)

Zawsze mnie to brzydziło, obce pijane szony :/.

Młody i głupi człowiek był i nie myślał, że jak mi o-----a gałę, to mogła też innemu xD na szczęście to raczej na początku imprez bo potem człowiek był zbytnio zrobiony, żeby robić coś innego niż tańczyć w transie do transu xD
  • Odpowiedz