Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W przyszlym roku wychodzę za mąż za bogata dziewczynę. Ja pochodzę z biednej rodziny, mamy mieszkanie komunalne w bloku (ktore rodzice chcą mi na slub wykupie i dac mi je na prezent)
A rodzice mojej narzeczonej mają 10 nieruchomości z czego 4 z nich są domami po 200-270m. Źle mi z tym. Wam pasowalby taki zwiazek ze wiadomo ze za kilka lat otttzymacie kilkanaście domow i mieszkan za free?
#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@mirko_anonim zwiazki z duza dysproporcja finansowa moga byc problematyczne. Ale jesli Wam sie układa i sie kochacie, to po prostu skup sie na tym, zeby nauczyc sie inwestowania i zarzadzania pieniedzmi. To nie Twoja wina, ze nie masz domow po rodzicach, ale glupio by bylo, gdybys do konca zycia nic nie wiedzial o zarzadzaniu kapitalem majac spory majątek
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: póki ze spadku, darowizny lub kupione przed małżeństwem nie dostaniesz nic, więc nie ma co się przejmować nieruchomościami należącymi prywatnie do żony, więc zamiast zastanawiać się nad czymś co nie nastąpi to ciesz się jeśli kobita fajna i nie ma p------------h rodziców.
  • Odpowiedz