Wpis z mikrobloga

Weekend dziećmi 4 i 6 lat, ponad 30 tys kroków, tourne po placach zabaw(wybieram takie gdzie są poręcze i drążki lub streetworkouty bo mogę ogarnąć klatę i plecy oraz bicka), sporo nauki jazdy na rowerze dla młodszego 4 latka w decathlon, starsza córka też testowała rowery i hulajnogi, wyrwała się też do rolek.
Oprócz rowerka są inne rzeczy, piłki i różny sprzęt fitness. Nie sądziłem, że to taka zajebista miejscówka dla dzieci, stary też się dobrze bawił ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wchodząc do decathlona weźcie rozkładane krzesełko to wam nogi w dupę nie wrosną, ja nie pomyślałem o tym i mi wrosły ;)
Polecam też pizzke z żabki, upalnie było wiec ogarnięcie tego na ławce przed żabką to mistrzostwo, kilka minut i pizzka jest gotowa, dzieci drzeć japy i wyczyniać cuda mogą bezkarnie, zero stresu tylko problem z kibelkiem jest ;)
Sama pizzka zacna, nie spodziewałem się że tak fajnie to smakuje po odgrzaniu.
Dostępne są też inne rzeczy...jeżeli tylko znajdziecie w lodówce.
Mają też w żabce zacne lody od WK Dzik, sam je lubię, dzieciom nagadałem że mięśnie od tego rosną a same lody są z dzika i one też będą dzikami, zgadnijcie które lody teraz chcą jeść? ;)

#tatacontent #poznan ale to nie jest kluczowe ale trochę #silownia
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mają też w żabce zacne lody od WK Dzik, sam je lubię, dzieciom nagadałem że mięśnie od tego rosną a same lody są z dzika i one też będą dzikami, zgadnijcie które lody teraz chcą jeść? ;)

@Pan_Slon: xD
  • Odpowiedz
@Pan_Slon: brzmi jak decathlon winogrady, plaga dzieciakow jezdzacych po sklepie tymi rowerami xD obys tylko pilnowal zeby sie nie w------y bo przypal ;)
  • Odpowiedz