Wpis z mikrobloga

A ilu tu jest świrów którzy oglądali w Tele5 (chyba? Z komentarzem Adriana Skubisa) zmagania Roberta w World Series by Renault w zespole Epsilon Euskadi? To były czasy.

Ogólnie chyba w 2003 pierwszy raz przeczytałem o Robercie w Przeglądzie Sportowym (miałem 12 lat), jakoś chyba po wypadku jak szybko doszedł do siebie i jechał wyścig z 18 śrubami.

Potem w 2004 to już zaczela wychodzić polska wersja magazynu F1 Racing - i tam już były artykuly o Robercie regularnie (nie pamiętam ale zakładam że autorstwa Sokoła).

W 2005 to już te zmagania w F 3.5 Renault były całkiem popularne, leciało w tym pazdzierzowym Tele5 ale się mówiło o tym sporo. No a potem to już wiadomo ;)

Ja pierdziele, tyle lat. Zacząłem śledzić go będąc w jakiejś 5 klasie podstawówki, minęły 22 lata a on wciąż to ma ( ͡º ͜ʖ͡º)

#lemans #f1
czlapka - A ilu tu jest świrów którzy oglądali w Tele5 (chyba? Z komentarzem Adriana ...

źródło: temp_file3569721471542390053

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czlapka: ja pamiętam, że w 2005 r. Kubica dostał zaproszenie od Minardi na jeden piątek, ale nie dostał superlicencji, dostał za to kilka zaproszeń do programów telewizyjnych
  • Odpowiedz