Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turin89: najbardziej mnie uderzyło jak pisowcy kręcili bekę na którejś z komisji bo jeden z posłów KO miał kiedyś naleśnikarnie. Uczciwa praca jest dla nich największym wstydem, której unikają jak Jarek szamponu przeciwłupieżowego.
  • Odpowiedz
@Turin89: przecież to nie chodzi o to, że on nie wie, bo on wie, że takie dane są dostępne. Chodzi o to, że ich elektorat jest ograniczony i dalej nie dotrze prawdziwa informacja, a Giertych pozostanie skompromitowanym
  • Odpowiedz
@PrzylepkaZniszczenia: @badreligion66 @Marek_Licyniusz_Krassus Sprawdziłem to dokładniej i taką właśnie moc ma obrzucanie kogoś gównem w internecie. Kanthak wygrał tę sprawę, a wy kojarzycie tylko to czym go ktoś obsmarował, bo nikomu się dalej nie chce sprawdzać. https://wiadomosci.onet.pl/lublin/posel-pis-u-wygrywa-w-sadzie-chodzi-o-sprawe-z-propozycja-seksualna/c9y79hw
@PrzylepkaZniszczenia a propos screena, który wrzuciłeś to cytując onet

W lipcu 2022 r. sąd uznał, że doszło do zniesławienia i Kowalówka podał nieprawdziwe informacje. Jednak według sądu polityk powinien być
  • Odpowiedz
  • 0
@eduardo-garcia buda z gastro splajtowała? No niespotykane. Poza tym on ja chyba sprzedał, a nie zbankrutował.

Oj pisiory, pisiory. Jak wy wpisujecie dane do przelewu od Szmateckiego? Z kartki żeby przypadkiem nie skłamać albo czegoś nie przekręcić?
  • Odpowiedz
  • 0
@eduardo-garcia wolę chyba jego niż gościa który drenuje kieszenie Polaków przez podnoszenie ceny produktu na zmonopolizowanym przez SSP rynku.

Prawdziwa brudna pała intelektu
  • Odpowiedz