Wpis z mikrobloga

@oirectine: ta cała rience to była postać trzecioplanowa. W przypadku tego Naruciaka i psycholoszki nieważne co zrobią to tłum chciał ich zlinczować

Tak samo wystąpienie w zgrzycie to też bardzo duży błąd
  • Odpowiedz
"sorki ale pod wpływem emocji nagrałam, zmontowałam i wrzuciłam ponad godzinny wysryw hihi no może się zdarzyć każdemu sorki xD"
  • Odpowiedz
@cassiopei dobrze, że to wczoraj obejrzalem. Swoją drogą Naruciak odwalił takie uno reverse, że jeśli to co powiedział to kłamstwo to będzie się smażył w piekle nawet jeśli ono nie istnieje.
  • Odpowiedz
@cassiopei: dobrze zrobiła, bo widziałem tą sekcje komentarzy i tam były wpisy które miały po tysiąc lajków a ją krytykowały

inna sprawa, że niestety ale prawdą jest że jedyna opcja przemówienie niektórym do rozumu to jest SZEJMING

nie bezpodstawny hejt - tyko właśnie takie publiczne zawstydzenie, gdzie gro osób jej pisze ŹLE, MÓWISZ
  • Odpowiedz
@mk321: też mnie to zaciekawiło, bo jej działania są delikatnie mówiąc wątpliwe etycznie. Zatem, w naszym kraju z kartonu:

Prawo wykonywania zawodu psychologa powstaje z chwilą dokonania wpisu na listę psychologów prowadzoną przez Regionalną Izbę Psychologów. Z uwagi jednakże na fakt, iż samorząd zawodowy psychologów (w tym Regionalne Izby Psychologów) nie został utworzony, nie istnieją organy uprawnione do przeprowadzania procedury wpisu na listę. W rezultacie psychologowie nie mogą uzyskać potwierdzenia
  • Odpowiedz
@Vade czyli żeby być lekarzem, prawnikie, notariuszem albo nawet taksówkarzem, to musisz mieć papiery i wpis, a taki psycholog wystarczy, że skończył mgr na jakiejś uczelni w Pcimu Dolnym i do końca życia ma papier pozwalający na wykonywanie zawodu i nie można go nijak stamtąd usunąć. To nawet nauczyciel może dostać zakaz wykonywania zawodu, a psycholog nie xDDD
  • Odpowiedz
@Emes91

jakoś nie widzę tylu profili o nazwie "PaniProgramistkaBazDanych"

Chyba nie widziałeś Karotek (Carrot Girls). Przylazło to do nas z USA i też się zaczyna pojawiać.

Nie wiem kto jest bardziej zadufany w sobie: kobiety psycholoszki czy programistki.
  • Odpowiedz
@mk321: nikt Ci nie odbierze uprawnień do wykonywania zawodu, jeśli nie będzie żadnej oficjalnej listy osób, posiadających takie uprawnienia, nie? ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@cassiopei: nie interesowałam się ta sprawą jakoś przesadnie, widziałam to co te dziewczyny mówiły, a lata później jakiś filmik Gonciarza, że kłamały. No jeśli kłamały, to niech sąd je dojedzie za pomówienie, elo.

Mordo, to tak prosto nie działa.

Zastanawia mnie jedna rzecz.

Jak kobieta zostanie zgwałcona, to od razu pytania w co była ubrana, a po co tam chodziła itd. To jak to z tym Gonciarzem?

Ale co to
  • Odpowiedz
@Intellectually_superior: ale ja nie prawie żadnej tyrady przeciwko niemu, po prostu się zastanawiam czy coś z tego wyniósł. Ciągnąc poprzednią analogię to jak baba ma 3 dzieci, każde z innym ojcem, to jest już totalne upodlenie w powszechnej opinii. Więc pytam czy on się czegoś nauczył.
  • Odpowiedz