Wpis z mikrobloga

https://youtu.be/q9YIfJxnhtU?si=cGkSOxIxqIovEIG0

Kolejny addon...
Nie rozumiem po co niszczenie run, chyba, że mocno ograniczą ilość u handlarzy. Zwróciło moją uwagę, że bicie trolla lagą nie jest imersyjne, ale zmiana wyglądu bohatera już tak.
Z zmian mechanicznych to regeneracja many chyba nie jest czymś nowym. Zmiana skalowania i brak mistrza do tarczy to neutralnie podchodzę bo pewnie nie będę grał tarczą. Obszarowe od dwuręki pewnie dużo ułatwią.
Brakuje wytwarzania strzał, ale może będzie w changelogu, który zawiera 2000 pozycji.

Dubbing wydaje się przyaktorzony. Nowe głosy dla ludzi w tle są bez sensu, przynajmniej ja nie zwrócę na to uwagi albo "nowy głos" i idę dalej później oleję. Redagowanie tekstu to dla mnie absurd na siłę, chyba, że robiło to AI bo jeśli ręcznie to xd skoro pewnie nikt nie zwróci na to uwagi. Ciekawi mnie otwieranie zamków bo ja lubię lewo prawo.
Oglądając 2 raz zwróciłem uwagę,że nie mają skryptera przez co nie znana jest data premiery xD
Mod ma "być przyjazny dla nowych graczy". Jest mi w stanie ktoś powiedzieć, ile w ciągu roku Gothic ma nowych graczy, którzy zaczynają od addonów? Mi się wydaje, że w Polsce jest to zamknięta grupa kilkunastu tysięcy osób, które grają w to regularnie.

#gothic
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach