Wpis z mikrobloga

@jesiu: Postawiłem serwer apache2 + php5 a dane pobieram za pomocą shell_exec, wszystko leży w osobnym pliku o nazwie FUNCTIONS.php

@NameMaciek: Spoko, zawołam :)

Edit: Ogólnie to robię to dla siebie, w wolnym czasie, jak będzie to sensownie działać to udostępnię na wypoku :)
  • Odpowiedz
@dzien_dobry: IP: XXXXXXXX, mam zmienne ip więc działa do 23:00 xD Aktualnie konfiguruję no-ip :P Dzięki za konstruktywną ocenę :)

@Koty_liza_maslo: Sprawdzę, dzięki :)

@jesiu: Okey, to jak będzie używalne to zawołam każdego kto dał plusa pod tym wpisem, miło że wam się podoba :>

Edit: Skasowałem IP bo się malinka zawiesiła, kurde dzięki xD Wstawię SS kodu jak mi się odwiesi :P
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kradzionyLogin: Aj tam aj tam, nazwa sieci jest domyślna, pewno kilka tysięcy osób taką ma :)

@aleksander_z: A może frytki do tego? xD Widzę że będę musiał tylko 80 port zostawić bo się hakjery znalazły :]
  • Odpowiedz
@skew: nazwa sieci jest domyślna... i właśnie dlatego, jest unikalna na cały świat. myślisz, że nazwa sieci jest tylko dla Ciebie? to najłatwiejszy sposób na namierzanie ludzi przez służby różnego rodzaju, nie tylko służby, ale też stalkerów, hejterów i zazdrośników.

jest tylko jedna taka sieć w Europie. innych kontynentów nie sprawdzam, bo wiem, że nie warto ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kradzionyLogin: U mnie w domu już raz byli panowie z abw, (nie żartuję, po tej aferze z acta byłem oskarżony o utrudnianie dostępu do stron rządowych) i poinformowali mnie że byłem od dłuższego czasu śledzony, więc jakby chcieli to tak czy siak by mnie namierzyli, a pokazywanie ssid to kropla w morzu :p

btw. geolokalizacja mojego ip wskazuje na kraków, zawsze, mimo że mam zmienne, i nie mieszkam w krakowie,
  • Odpowiedz
@skew:

jakby chcieli to tak czy siak by mnie namierzyli, a pokazywanie ssid to kropla w morzu :p

od czegoś trzeba zacząć.

hahaha komuś przez neta pomagałem dosować strony rządowe przy aferach acta i tego kolesia zgarnęli i komputery z jego domu, mnie nie znaleźli ;D widzę, że sami swoi rebelianci ;D
  • Odpowiedz
@skew: moja geolokalizacja IP wskazuje na irlandię północną, a mieszkam pod Szkocją ;) po prostu ISP dał Ci adres, który wg. umów powinien należeć do puli adresów IP Krakowa, ale że IPv4 się kończą to rozdaje się jak leci.
  • Odpowiedz