Aktywne Wpisy

MonazoPL +171
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +414
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Lata temu, na desktopowej wersji to działało, a na tej online wygląda jakby to działało tak, jak mu się podoba.
Mam pierwszy rozdział i tam jest jak chcę, ale już drugi rozdział ma inaczej numerowanie, chociaż ustawione było raz dla całego dokumentu, przed chwilą odświeżyłem spis treści, to zmienił mi się styl numerowania w pierwszym rozdziale na inny, później zrobiłem kolejny rozdział, to styl numerowania w pierwszym rozdziale przywrócił się tak jak chciałem. I już nie wiem od czego to zależy.
To jest jakaś masakra, ten Word Online jest jakiś zbugowany, czy to się ustawia gdzieś inaczej? Bo ja próbuję to ustawić w Narzędzia główne -> Akapit -> Lista wielopoziomowa.
#microsoft #office365 #word #komputery