Aktywne Wpisy

Hamza +185
#heheszki #bekazpalaczy #humorobrazkowy
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
źródło: PAL1
Pobierz
bizonsky +28
Tydzień jestem w Chinach i już jestem przekonany że wygrali wyścig o wszystko.
Wiadomo lekko wieje komuną i monitoring masz nawet w dupie 24/7 ale i tak to co osiągnęli do tej pory w porównaniu z jakimkolwiek innym krajem biorąc pod uwagę całą skalę tego kraju jest po prostu niesamowite.
Infrastruktura drogowa to jest jakieś jedno wielkie XD kto to wszystko wybudował i kiedy ( ಠ_
Wiadomo lekko wieje komuną i monitoring masz nawet w dupie 24/7 ale i tak to co osiągnęli do tej pory w porównaniu z jakimkolwiek innym krajem biorąc pod uwagę całą skalę tego kraju jest po prostu niesamowite.
Infrastruktura drogowa to jest jakieś jedno wielkie XD kto to wszystko wybudował i kiedy ( ಠ_
źródło: temp_file3217830080291009896
Pobierz

Smuda -> po EURO 2012 wypalił wprost, że Smudą źle przygotował zespół do imprezy
Nawałka -> generalnie żyli w zgodzie, ale po mundialu w Rosji wbił gwóźdź do trumny mówiąc, że wiele rzeczy w zespole nie zadziałało
Brzęczek -> wymowne milczenie po pytaniu dziennikarzy o wskazówki trenera przed meczem
Sousa -> pomimo fatalnego końca, fachowo najlepszy selekcjoner z jakim współpracował Lewandowski, nie było krytyki
Michniewicz -> otwarta krytyka po aferze premiowej, kilkukrotnie pośrednio krytykował go za zbyt defensywny styl
Santos -> po klęsce z Albanią wprost zażądał zmiany trenera, mówiąc, że coś trzeba zmienić, by reprezentacja zobaczyła światełko w tunelu
No i w końcu przyszedł Probierz.
Jak się na codzień współpracuje z Kloppem, Guardiolą, Flickiem i Ancelotti, a potem przyjeżdża na kadrę i jakiś podrzędny trener ekstraklasowy tłumaczy ci jak wygląda piłka, to chyba jedyną reakcją jest zażenowanie. Poprzednicy Probierza zdawali sobie sprawę z tego, że z Lewandowskim trzeba dobrze żyć i traktować go poważnie, a Probierz ze swoim wybujałym ego nie był w stanie tego wytrzymać i postawił swoją osobistą awersję nad dobro drużyny.
#reprezentacja #lewandowski #mecz #pilkanozna
W szkole na wuefie jest wyzszy poziom treningu
@Coxex: kek, a co miał powiedzieć? Że zagrali zaj3b1ście a trener top?
@Coxex: szantusza to już wtedy każdy w pl chciał zmienić