Aktywne Wpisy

MonazoPL +73
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz
pijmleko +386
#wykopgate20 #afera
Ludzie którzy poruszają temat afery i kopią głębiej znikają z portalu razem z całą aktywnością dot. afery xD
Pojawiają się relacje o banach za drążenie tematu fikcyjnych kont - i o kasowaniu aktywności tak, żeby nie został żaden ślad. Nie „uciszenie na chwilę”, tylko wymazanie. Jakbyśmy nigdy nic nie napisali.
To
Ludzie którzy poruszają temat afery i kopią głębiej znikają z portalu razem z całą aktywnością dot. afery xD
Pojawiają się relacje o banach za drążenie tematu fikcyjnych kont - i o kasowaniu aktywności tak, żeby nie został żaden ślad. Nie „uciszenie na chwilę”, tylko wymazanie. Jakbyśmy nigdy nic nie napisali.
To
źródło: saffsafasfsaf
Pobierz

źródło: temp_file6001996801965099402
Pobierzźródło: temp_file242543270030774586
PobierzAle nie wiem dlaczego jest taki znany ;p
@Lardor: o i to najważniejsza informacja która nas interesuje @Palladyn400. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Panie, to jest Wartburg, dawno takim uczyłem się jeździć. On nie ma kontrolki ciśnienia oleju, bo to dwusuw bez pompy olejowej, nie ma kontrolki ECU, bo to nie ma komputera, nie ma kontrolki ciśnienia, hamulców a od temperatury jest tylko wskaźnik.
Nie jestem pewien, ale chyba nie :) Tam nawet wspomagania hamulca nie ma!
1.3 to ten z silnikiem WV? Ten ze zdjęcia to 999 cm klasyczny dwusuw, tam nic nie było :) A wajcha biegów przy kierownicy.
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file1811454272855750187
PobierzRzecz jasna wszyscy nieletni, szyba parowała od środka a wycieraczka mazała to przez okno w kasku strażaka i cyk szybke opuściłem żeby mi deszcz w oczy nie leciał xD
FYI @game_changer xd
źródło: temp_file6803256966579097132
Pobierz