Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

kobiaszu +298
W pół godziny zdążył opowiedzieć które kanapki z pasztetem zdążył o--------ć w areszcie ale nie dał rady wspomnieć dlaczego szybko przepisywał warsztat na żonę i jak wyglądała ta loteria albo czego dotyczą zarzuty.
#profesorchris
#profesorchris

źródło: temp_file6001996801965099402
Pobierzźródło: temp_file242543270030774586
PobierzAle nie wiem dlaczego jest taki znany ;p
@Lardor: o i to najważniejsza informacja która nas interesuje @Palladyn400. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Panie, to jest Wartburg, dawno takim uczyłem się jeździć. On nie ma kontrolki ciśnienia oleju, bo to dwusuw bez pompy olejowej, nie ma kontrolki ECU, bo to nie ma komputera, nie ma kontrolki ciśnienia, hamulców a od temperatury jest tylko wskaźnik.
Nie jestem pewien, ale chyba nie :) Tam nawet wspomagania hamulca nie ma!
1.3 to ten z silnikiem WV? Ten ze zdjęcia to 999 cm klasyczny dwusuw, tam nic nie było :) A wajcha biegów przy kierownicy.
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file1811454272855750187
PobierzRzecz jasna wszyscy nieletni, szyba parowała od środka a wycieraczka mazała to przez okno w kasku strażaka i cyk szybke opuściłem żeby mi deszcz w oczy nie leciał xD
FYI @game_changer xd
źródło: temp_file6803256966579097132
Pobierz