Wpis z mikrobloga

via Android
  • 37
@Palladyn400 jest znany z tego, że porusza się drogami publicznymi wrakiem na kołach które od lat nie mają przeglądu technicznego. W dodatku jest o nim film "najbrzydszy samochód świata"
  • Odpowiedz
@Lardor:
Panie, to jest Wartburg, dawno takim uczyłem się jeździć. On nie ma kontrolki ciśnienia oleju, bo to dwusuw bez pompy olejowej, nie ma kontrolki ECU, bo to nie ma komputera, nie ma kontrolki ciśnienia, hamulców a od temperatury jest tylko wskaźnik.
  • Odpowiedz
@Lardor: @kinlej @bartus0702 @i-marszi @Palladyn400 Mój pierwszy samochód gdy miałem 16-17 lat - 1.0 dwusów do którego musiałem dolewać paliwa przez gaźnik gdy stał nie odpalany dłużej niż 2 dni. Sssanie do odpalania którego raz zapomniałem i wyssało reszte baku do zera. Stacyjka jak w Porsche ( ͡° ͜ʖ ͡°)- Dźwignia zmiany biegów w kolumnie kierownicy a
  • Odpowiedz
@Lardor: A z przygód: wiozłem nim strażaków i węże do pożaru gdy byłem w OSP a w wozie strażackim paliwo ukradli do zera (myśleli że akumulator, próbowali traktorem też ciągnąć xD)

Rzecz jasna wszyscy nieletni, szyba parowała od środka a wycieraczka mazała to przez okno w kasku strażaka i cyk szybke opuściłem żeby mi deszcz w oczy nie leciał xD
FYI @game_changer xd
  • Odpowiedz