Wpis z mikrobloga

Człowiek sobie siedzi w lesie w bezruchu, czeka na jelenie i inne parzystokopytne. Nie sądziłam, że w wieku 30 lat najlepszą rozrywką będzie dla mnie siedzenie w krzakach w kamuflażu i udawanie, że nie istnieje. Jedyne czego się boję to tych małych s------i kleszczy, bo jest ich niestety dużo i żadne preparaty nie pomagają. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#fotografia
Historycznygagatek - Człowiek sobie siedzi w lesie w bezruchu, czeka na jelenie i inn...

źródło: IMG_6152

Pobierz
  • 172
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thomeq: jeszcze słabiutko bo to z6II i Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD Do testów. Aktualnie jestem na etapie zbierania środków na coś lepszego i szybszego bo z6II nie wyrabia, a że to nie są tanie rzeczy to może na przyszły sezon się uda uzbroić
  • Odpowiedz
@thomeq: nie ma opcji. Za bardzo się przywiązuje do takich rzeczy. Ostatnio wydałam krocie na naprawę mojej d90, bo zrobiłam fikołka z nią na szlaku w deszczu i dość mocno oberwała. Straciła przyciski, pękła w dwóch miejscach. Ja na szczęście cała ale ona przyjęła całą sile upadku. W naprawie pomogli ludzie z buycoffee. Fajna sprawa ()
  • Odpowiedz
  • 10
@Historycznygagatek rykiem albo ględzeniem, ale to nie jest łatwe, trzeba długo ćwiczyć, dziadzio mnie nauczył, lubiliśmy oglądać sobie jelonki jeszcze jak byłem dzieckiem, czasem sobie jakiegoś przywołam, no ale pod ręką mam tylko telefon i takie są oto efekty zdjęć
  • Odpowiedz
@Sarza01 Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie.
Insta - zagraniczne czady
Wykop - Polusy przegrywy ale za to atencja i dowartościowanie nie z tej ziemi
  • Odpowiedz
@Historycznygagatek: tylko z tym DEETem uważaj wokół twarzy - szczególnie jak siedzisz w jednym miejscu, to żebyś się nie nawdychała potem. To silne g---o i w układzie nerwowym człowieka też może namieszać. Generalnie ciekawa jest historia tego specyfiku, bo powstał dla armii USA na wojnę w Wietnamie (lub Korei). Mocna chemia, ale skuteczna
  • Odpowiedz