Wpis z mikrobloga

tak w ogóle to ja myślał, żę wy se żartujecie z tymi kolejkami do butelkomatu a dzisiaj żem na własne oczy widział o 7 rano już kolejka aż do bułek była ustawiona i wszyscy z worami tych butelek boże święty co za z-----y system xd
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Soothsayer: Zaraz otworzą punkty opieki - takie jak dla dzieci w niektórych galeriach handlowych. Będzie można zostawić swoje butelki pod opieką i odebrać po skończeniu zakupów.
  • Odpowiedz
@Cybek-Mariankomanek: ja sobie nie chcę wizualizować nawet tak okropnych rzeczy, są pewne kanony i granice, których nie warto przekraczać, bo potem niekontrolowane wymioty mogą być, albo inne paskudztwa się dziać, nie warto.
z fartem
  • Odpowiedz
@Soothsayer: U mnie w biedrze nikt nie przychodzi z butelkami, tylko śmierdzący menele
Kolejny sukces ustawy - element grzebiący w śmietnikach kręcący się przy ladzie na której człowiek stawia chociażby jedzenie
  • Odpowiedz
@Soothsayer: ja się dziwię, że w Polsce nadal nie przyjęły się skrzynki. W Niemczech kupujesz sobie skrzynkę piwa, skrzynkę wody, skrzynkę coli i jak wypijesz to wieziesz trzy skrzynki i w 20 sekund masz zwrócone.
  • Odpowiedz
@Soothsayer: Ja w miesiącu wypijam około 60 butelek wody/innych napojów, to jest 30 złotych kaucji. Nie będę się upadlać dla takich groszy, w---------m do worka na plastik i elo, j---ć was. Tylko wcześniej, bez podnoszenia ceny o tę kaucję, też tak robiłem...
  • Odpowiedz
@Soothsayer dzisiaj podjechałem pod Lidla i widziałem kolejkę do tego automatu. Parking zawalony, ludzi w sklepie pełno, zdążyłem zrobić zakupy, a te gamonie dalej z tymi buteleczkami tam stały. XD
  • Odpowiedz