Wpis z mikrobloga

@PiersiowkaPelnaZiol za bardzo romantyzujesz. W 2/3 lidze też chleją i to jeszcze bardziej pewnie XD To nie jest tak, że musisz mieć jakieś układy, żeby grać wyżej. Te chłopaki grają w 2/3 ligach bo się nie nadają do ligi mistrzów i nawet jak dostaną swoją szansę to nic to nie da bo będą odstawać poziomem tak, że dostaną 7 na dziurę i skończy się przygoda
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol za bardzo romantyzujesz. W 2/3 lidze też chleją i to jeszcze bardziej pewnie XD To nie jest tak, że musisz mieć jakieś układy, żeby grać wyżej. Te chłopaki grają w 2/3 ligach bo się nie nadają do ligi mistrzów i nawet jak dostaną swoją szansę to nic to nie da bo będą odstawać poziomem tak, że dostaną 7 na dziurę i skończy się przygoda

@saser91: nie romantyzuje, do
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol XD zrozum, że zawodowcem nie zostajesz bo bardzo chcesz tylko dlatego, że przez WIELE LAT ciężko pracujesz, masz duży talent i trafiasz na odpowiednich ludzi którzy Cię odpowiednio kierunkują. Jeśli tego nie łapiesz to zróbmy szybki test. Stań przed lustrem i uświadom sobie, że nawet jeśli byś się zesrał w siedmiu kolorach to szybciej od Usajna Bolta nie pobiegniesz. Taka jest różnica między polzawodowcami z polskiej 2/3 ligi, a profesjonalistami
  • Odpowiedz
@saser91: Owszem lata pracy, tylko idę o zakład że jestem wstanie dorównać piłkarzom z ekstraklasy (bo jest taki mierny poziom), w 2 lata.

Niestety nie każdego na to stać by chodzić na treningi, mieć profesjonalną dietę, siłownię, fizjoterapeutę i opiekę medyczna.

Praca pracą, ale motywacja to też swoją drogą, ja choćbym nie nadrabiał techniką to bym biegał ile wlezie by zabiegać przeciwnika i pokazać że mi się chce. Nasze gwiazdy
  • Odpowiedz