Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1922
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +359
źródło: 1000005415
Pobierz

Jak ktoś dopisał drugi krzyżyk to głos jest nieważne, niezależnie ile razy ponownie przeliczysz.
@znikam5: Robienie szopki za Twoje pieniądze.
Głosy zostały przeliczone w niedzielę i poniedziałek po czym PKW w poniedziałek 2.6.25r. ogłosiła wyniki i zwycięzcę.
@slawek887: szopka za moje pieniądze jest na ten moment, bo finansujemy to całe PKW i Grażyny z komisji, które jak się okazuje najprostszych możliwych wyborów nie mogą poprawnie policzyć.
Tyle się krzyczy, że każdy głos jest ważny, a potem w komisji i tak wpiszą w konkuter co chcą i trudno, zostaw tak, nie będziemy robić szopki i liczyć jeszcze raz.
@znikam5: To sobie otwórz ordynację wyborczą, zobacz jakie są warunki wygranej i wróć z konkretnym paragrafem, który mówi, że głosy muszą być przeliczone dokładnie co do jednego. Śmiało, przeczytaj i pokaż taki zapis
@harcerz: Art. 82 Kodeksu wyborczego,
@podjad3k: Póki co mamy potwierdzone błędy tylko w 2 komisjach i podejrzenie w kolejnych 13.
Ja myślę że jest możliwe że Sąd Najwyższy zleci przyjrzenie się tym protokołom i komisjom i ponowne przeliczenie ich głosów bo to w końcu niedużo roboty.
Jednak wszystkie te głosy to <1% różnicy pomiędzy kandydatami - ponieważ nie ma szans żeby to wpłynęło na
Dlatego prawo w ogóle nie przewiduje ponownego liczenia głosów. Nie ma takiego scenariusza