Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 185
@pelt: Z tej całej historii zapamiętałem jeszcze, że on chyba sprzedał jakieś swoje zwierzęta (które miał od lat) bo nie miał ich z kim zostawić podczas podróży xD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 41
@Python: A tak, było coś takiego. Oddał kota czy koty chyba komuś obcemu, żeby móc podróżować z Kasią ()
  • Odpowiedz
@pelt: Z lewicowymi pannami to tylko dzień dobry, nawet kawy nie. A są typki co z nimi sypiają i nawet mają jakieś plany wspólne xd IKSde xD
  • Odpowiedz
@pelt: jestem prawie pewien że było parzenie sie na oczach tego jelenia w słynnym namiocie burning mana.
Autentycznie samo myslenie o takich pseudo- wyzwolonych snobach napawa mnie obrzydzeniem wiec spadam stont papa
  • Odpowiedz
@pelt: Koczewska ma najbardziej n------e pod kopułą. Z resztą nie dziwne - ćpunka i modelka. Jest powód dla którego pewne zawody się omija, zwłaszcza jeśli chodzi o dobór partnerski przez mężczyzn. Nie wchodzisz w relacje z modelkami, nauczycielkami, artystkami, stewardesami. To gwarantowane problemy.
Gonciarz ma ten problem, że jest głupim romantykiem i spadł w jeszcze większą dziurę po gdy kończyła się kolejna relacja z jedną z tych modeleczek xD Co
  • Odpowiedz
@pelt: Gonciarz powinien się z nim zgadać i tak samo jak one zbierały się wszystkie aby go dojechać tak niech wszystkie ex Męcinskiej się zbiorą i rozjada k---ę.
  • Odpowiedz