Aktywne Wpisy
Wujek_Fester +649
Dla wielu osób wyjdę na buraka, ale co mi tam ¯\(ツ)/¯
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
HardWax +1082
#memy
Jak pisałem wczoraj, mój kot postanowił nauczyć się latać, więc wybiegł sobie na klatkę schodową i skoczył z 3,5 piętra. Po głębszych badaniach zadzwoniła do mnie miła Pani weterynarz z informacją, że kot ma odme (problem z płucami) 3 łapy złamane w tym dwie tylne bardzo poważnie, póki co zostawiłem tam 450, teraz za hospitalizacje podliczyli mi kolejne 250 i że kot musi zostać tam kolejne dwa dni aż nie zacznie sam jeść i pić to dojdzie kolejne 200zł.
Sam zabieg kosztuje 1200 plnów i taki koszt mnie już totalnie przerasta. Ma ktoś z was jakiś namiar, numer tel czy coś innego do jakiegoś speca od operacji na zwierzętach?
#kot #koty #zwierzaczki #zwierzeta #weterynaria #weterynarz #wroclaw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
jest wykastrowany, może dlatego chciał się zabić