Wpis z mikrobloga

@EvilRogue: Heh, 30 parę lat i emeryt zmęczony, powiedz to 60 latkom zasuwającym na budowie po 10h dziennie razem z sobotami mającym 2-3 tygodnie urlopu w całym roku
xDDD
A jeśli ma dosyć kadry to niech zakończy karierę reprezentacyjną i luz, nikt nie będzie miał pretensji, a nie raz sobie przyjedzie a raz nie i głupie wymówki...
  • Odpowiedz
@mikasio_

@EvilRogue: Heh, 30 parę lat i emeryt zmęczony, powiedz to 60 latkom zasuwającym na budowie po 10h dziennie razem z sobotami mającym 2-3 tygodnie urlopu w całym roku

xDDD

A jeśli ma dosyć kadry to niech zakończy karierę reprezentacyjną i luz, nikt nie będzie miał pretensji, a nie raz sobie przyjedzie a raz nie i głupie wymówki...

Hahaha zasuwanie na budowie. Chyba jak gonisz po małpę. Weź chłopie.
  • Odpowiedz
@mikasio_: Ty chyba nie znasz Polaków jak mówisz, że nikt nie będzie miał pretensji :DDDDD

Co prawda może sobie mieć to Robert w nosie, ale kwik będzie słychać na Jowiszu.
  • Odpowiedz
  • 0
@mikasio_ trzeba było grac w piłę i pokazać co potrafisz... i jeździć na kadrę. Dobrze dziennikarz jeden napisał, zdecydujcie się czy Lewy jest skończony i won z nim z kadry czy jednak jest niezbedny. Jak gra to źle, jak nie gra to też źle. Poza tym Probierz to jednak jest mozg żeby Lewego tak w---w.c (nie ma pomyslu na kadre - widac to po meczu z Litwa to była padaka....znowu) żeby
  • Odpowiedz
@Bkr1: Nie jestem piłkarzem, nie potrafię grać, chciałem tylko pokazać jak żałosne jest tłumaczenie, że jest się zmęczonym chodzeniem po boisku raz na x dni i machaniem łapami. A za lewym nigdy nie byłem, wolę napastników, którzy mnie zabawiają grą, kreują sytuację a nie dostawiają dupę metr od bramki
  • Odpowiedz
@StdPtr: Więc jeśli nie chce, jeśli jest faktycznie zmęczony, czy psychicznie, czy fizycznie to niech już odpuści i zrobi miejsce. Tylko tyle i aż tyle, a PZPN to wiadomo co w co
  • Odpowiedz
@mikasio_

@Pokaczu: Widać nie pracowałeś na akord żeby zarobić tylko na godziny i miałeś w------e za najniższą krajową leniu :P

Pracowałem jak trzeba i nikt nie miał do mnie pretensji a z wypłaty też byłem zadowolony. A i żeby nie bylo: bardzo sobie chwalę tamte czasy i ludzie też byli ciekawi i to w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Być może budowa budowie nierówna. Jeśli masz inne doświadczenia to ok
  • Odpowiedz