Wpis z mikrobloga

@BorgNet: przecież nawet sondażownie o tym mówią głośno: niedoszacowanie pisu w sondażach bierze się ze strachu przed hejtem od wyborców tuska i tym co może takiemu do głowy uderzyć, przez co ludzie boją się głośno mówić o tym, na kogo głosowali.
I nie dziwię się, nawet tutaj na wykopie widać, że ci ludzie są zdolni do wszystkiego.
  • Odpowiedz
@elita1001: Ale to w takim razie urojenia tzw. "niezależnych" tzn. zatrudnionych przez TVP i TVN sondażowni bo ja przedstawiłam tylko ich stanowisko xD
Narracja wam się sypie giertychowe tuskoboty.
  • Odpowiedz
@zabiszcze: Ja znajomej powiedziałem że głosowałem na Nawrockeigo - wyłączyła telefon. Następny razem już nikomu nie powiem albo że nie interesuje się polityką i nie głosuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zabiszcze: Pisowcy się wstydzą, ale nie z powodu hejtu, tylko wstydu przed głosowaniem na PiS.
To PiS jest partią, której politycy wprost obrażają połowę Polski. Boty w necie nie mają tutaj nic do rzeczy, kiedy sami pisowcy potrafią odbierać nam patriotyzm, zdradzieckie geny i kilka podobnych. I jak już to raczej pisowcy mają historie ataków fizycznych. Wystarczy też zobaczyć jak plakaty trzaskowskiego były niszczone wszędzie, a nawrocki sobie wisiał bez
  • Odpowiedz