Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +574

Tarec +248
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000024351
Pobierz
Na spotkaniu jestem ja
2x baby hr
G---o menago i jedna techn
I dwie os nie włączyły kamerki
Mówię że w takim razie ja też nie wlaczam
Zgrzyt CZEMU?
Mówię że możemy przenieść rozmowę na inny termin jak nie ma dostępu do kamerki
ew przeprowadzić tylko głosowo
Nie wyobrażam sb być małpa co pajacuje na kamerce
W takim razie po co tyle osób ? HR gada tylko o benefitach i idzie na tiktoka xD
Imo
przez to że sie dezwalem dostałem odmowę że elo xD
W pt po 17 dostałem mejla takze xD
C--j wie co robić
Trzymajcie tam sie
#zalesie #programista
#pracait #przegryw #kolhoz #gownowpis #zalesie #programowanie #programista15k #it #pracbaza
źródło: IMG_0610
PobierzTwój dyplom też nie ma znaczenia ( xD)
Twoje seniority w poprzednich firmach też nie ma znaczenia
Możesz sb wpisać że masz 5 lat expa (żeby być wyżej niż junior czy mid oraz że początkujący senior żeby przełożony czuł lekka przewagę )
Wizja że scrum master czy inni z hr mówią na kiedy masz zrobić bo jak nie to wylot to....
A sami nie wiedzą co to wgl jest...
Mechanik jak zrobi to zrobi i g---o masz
@Czolemhotdog: Może to jednak nie brak zadań leetcode jest powodem tego, że nie dostajesz ofert xd
Zawsze czegoś brakuje
transkrypcja xD
Ja ostatnio slyszlaem że muszę pokazać dowód legitymować się xD
Raz tutaj była mowa o podpisaniu umowy przedwsteonej która polegała na tym że jak idziesz na rozmowę to musisz przyjść bo jak nie to 10k kary xD był tutaj