Wpis z mikrobloga

Tak jak mówiłem we wcześniejszych wpisach że ostatnio spoko wychodzę na interview ale mają mnie w dupie to ostatnio miałem taką akcję

Na spotkaniu jestem ja
2x baby hr
G---o menago i jedna techn

I dwie os nie włączyły kamerki
Mówię że w takim razie ja też nie wlaczam
Zgrzyt CZEMU?

Mówię że możemy przenieść rozmowę na inny termin jak nie ma dostępu do kamerki
ew przeprowadzić tylko głosowo
Nie wyobrażam sb być małpa co pajacuje na kamerce

W takim razie po co tyle osób ? HR gada tylko o benefitach i idzie na tiktoka xD

Imo
przez to że sie dezwalem dostałem odmowę że elo xD
W pt po 17 dostałem mejla takze xD
C--j wie co robić
Trzymajcie tam sie

#zalesie #programista
#pracait #przegryw #kolhoz #gownowpis #zalesie #programowanie #programista15k #it #pracbaza
Czolemhotdog - Tak jak mówiłem we wcześniejszych wpisach że ostatnio spoko wychodzę n...

źródło: IMG_0610

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeśli w rozmowie rekrutacyjnej bierze udział HR, to już wiadomo, że g---o rekrutacja. Do mniejszych firm trzeba aplikować.
  • Odpowiedz
  • 8
Twoje technikum inf oraz egzaminy e12 e13 E14 (które były najcięższymi kwalifikacjami ze wszystkich nie mają znaczenia )

Twój dyplom też nie ma znaczenia ( xD)

Twoje seniority w poprzednich firmach też nie ma znaczenia
Możesz sb wpisać że masz 5 lat expa (żeby być wyżej niż junior czy mid oraz że początkujący senior żeby przełożony czuł lekka przewagę )
  • Odpowiedz
  • 0
@tiritto: aplikuje wszędzie

Wizja że scrum master czy inni z hr mówią na kiedy masz zrobić bo jak nie to wylot to....
A sami nie wiedzą co to wgl jest...

Mechanik jak zrobi to zrobi i g---o masz
  • Odpowiedz
@Czolemhotdog: najważniejszą rzeczą jest czy wydajesz się osobą, z którą chce się pracować. Twoje skille z na drugim miejscu. A ty i inni tutaj za wszelką cenę chcecie pokazać, że będziecie trudnym pracownikiem
  • Odpowiedz
  • 0
@okrupnik:
transkrypcja xD

Ja ostatnio slyszlaem że muszę pokazać dowód legitymować się xD

Raz tutaj była mowa o podpisaniu umowy przedwsteonej która polegała na tym że jak idziesz na rozmowę to musisz przyjść bo jak nie to 10k kary xD był tutaj
  • Odpowiedz